DR KON PRETI TUŽBAMA I BLOKADOM PRATIOCIMA NA FB: Moje dobre namere i zid mog FB pretvorili ste u POLIGON POLITIKANSTVA
Foto: Dragana Udovičić

Ne možete da me prevaspitavate i učite kako da se ponašam

DR KON PRETI TUŽBAMA I BLOKADOM PRATIOCIMA NA FB: Moje dobre namere i zid mog FB pretvorili ste u POLIGON POLITIKANSTVA

Društvo -

Naš jedan od najboljih epidemiologa naveo je i da će blokirati sve prijatelje i pratioce, koji njegov zid na Fejsbuku koriste za, kako je rekao, obračun i "tagovanje" sa lošom namerom

Epidemiolog Predrag Kon, član Kriznog štaba za borbu protiv COVID-a 19, koji nas gotovo svakodnevno statusima na svom Fejsbuk profilu obaveštava o situaciji u vezi sa korona virusom, rekao je da će tužiti sve koji kopiraju njgove statuse i objavljuju u medijima, bez njegovog pristanka.

Naš epidemiologa ocenio je da je njegova dobra namera da edukuje i tačnog informiše prijatelje, pretvorena u poligon politikanstva. Uz to je napomenuo da njegovi prijatelji ne mogu da ga "prevaspitavaju" i "uče" kako da se ponaša.

Fejsbuk nalog doktora Kona je zaključan i sadržaju naloga ne mogu pristupiti svi, samo prijatelji i pratioci koji su prihvaćeni. Očigledno je doktor Kon izrevoltiran postupkom nekih od prihvaćenih fesjbuk prijatelja, koji su edukativne i dobronamerne savete našeg epidemiologa, uptrebili u zlonamerne svrhe.

Ovo obaveštenje, on je, takođe, podelio na svom Fejsbuku profilu rano jutros.

Doktor Kon je u istom statusu naveo i da će blokirati sve prijatelje i njegove pratioce, koji njegov zid na Fejsbuku koriste za, kako je rekao, obračun i "tagovanje" sa lošom namerom.

Ovakvo obaveštenje, odnosno status dr Kona, dolazi samo dan pošto je objavio status u kojem je istakao da je epidemiološka situacija sa korona virusom u Beogradu preteća, kao i da se kao takva može očekivati u julu i u ostatku Srbije, kada se studenti vrate kućama.

Takođe, napisao je i da postoji mogućnost da se uvede obavezno nošenje maski u prevozu, i zabrane posete u bolnicama.

Ovakav njegov status preneli su svi mediji, a naišao je na osudu na društvenim mrežama.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track