ŠIRI SE AKCIJA PODRŠKE BESPLATNOJ ŠKOLI FUDBALA
Foto: Promo

ŠIRI SE AKCIJA PODRŠKE BESPLATNOJ ŠKOLI FUDBALA

Društvo -

Predsednik opštine Zvezdara: Posle kompanije Mozzart, i mi smo se uključili u ovaj lep projekat. Obezbedićemo deci salu za treninge u zimskom periodu

Projekat besplatne škole fudbala, koji je prva podržala kompanija Mozzart, prepoznala je i opština Zvezdara. Naime, talentovana deca uzrasta od 7-10 godina imaju priliku da, potpuno besplatno, tresu mreže, driblaju i uče fudbalske trikove u školi „Trening Plus“ zahvaljujući sjajnoj ideji diplomiranog fudbalskog trenera Milorada Bajića, a posle ove kompanije pomoć im je stigla i od lokalne samouprave u vidu obezbeđivanja sale za rad u zimskom periodu.

  • Prepoznali smo ovu divnu akciju da fudbal postane dostupan svoj deci, jer je za mnoge to finanijski nedostupno. Uvek smo tu da pomognemo, posebno one naše sugrađane, roditelje koji nisu toliko platežno sposobni. Znamo koliko je važno da mališani imaju i prostor za treninge zimi, pa ćemo im u narednom periodu obezbediti salu za te potrebe – istakao je predsednik Opštine Zvezdara Vladan Jeremić.
foto: Promo

Za upis u ovu školu podno Zvezdarske šume nije potreban nikakav novac, samo ljubav prema lopti i jedan klik! Prijava je preko sajta www.besplatnaskolafudbala.rs.

  • Želimo da vratimo fudbalu stare vrednosti, a hvala Mozzartu što je to prepoznao i odmah nam pomogao, bukvalno da opstanemo. U moje vreme se nije plaćalo za sport, bilo je dovoljno da budeš talentovan i da te neki lokalni klub spazi. Fudbal je postao skup sport, jer roditelji moraju da izdvoje dosta novca na mesečnom nivou da bi dete moglo da trenira. Naša ideja je da fudbal postane dostupan svima, zato u školi nema članarine – naglasio je osnivač i trener Milorad Bajić.
foto: Promo

Mnogi klinci su zavoleli loptu čim su prohodali, ali su prve fudbalske korake napravili tek sa sedam godina u ovoj školici, jer roditelji do tada nisu bili u finansijskoj mogućnosti da upišu decu na fudbal. Ovo je jedina potpuno besplatna škola fudbala u Beogradu, a obučava ne samo dečake, nego i devojčice. „Trening Plus“ je prepoznatljiv po stručnom i kvalitetnom radu, jer decu treniraju profesori sporta i viši fudbalski treneri Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track