GLUMCI NIŽU DOBITKE: Mozzart i Marta Bjelica donirali pomoć za „Budi human“
Foto: Promo

GLUMCI NIŽU DOBITKE: Mozzart i Marta Bjelica donirali pomoć za „Budi human“

Društvo -

U mesecu humanosti, regionalni lider u priređivanju igara na sreću nastavio je akciju „Humanitarni tiket u podne“ i zajedno sa dramskom umetnicom pomogao lečenje mališana u inostranstvu

I glumice su vrlo uspešne u igri na humanost! Posle Olje Lević, dobitak na plemenitom tiketu u Mozzartu ostvarila je i Marta Bjelica. Po želji mlade dramske umetnice, iznos od 97.800 dinara doniran je Fondaciji „Budi human“, za lečenje dece.

Decembar je u Mozzartu proglašen za mesec humanosti. Ulog od 10.000 dinara koji ova kompanija svakoga dana daje poznatim ličnostima za tipovanje tokom ujedno je i zagarantovani dobitak. Dakle, svaki “Humanitarni tiket u podne” ovog meseca je dobitan, a do Nove godine biće sakupljeno najmanje 310.000 dinara za pomoć raznim ustanovama.

Beskrajno smo zahvalni na još jednoj donaciji, po ko zna koju put Mozzart je pokazao svoju darežljivost i dobročinstvo. Ovo je još jedna potvrda bliskosti naše dve organizacije. Korisnici fondacije za koje su sredstva prikupljena i za koje se još uvek prikupljaju: Sofija Markuljević, Anika Manić, Minja Matić i Oliver Pal Gajodi, su i dalje aktivni, jer primanje terapije nije kraj lečenja zbog prirode bolesti. Korisnici će, uz troškove puta i smeštaja, imati potrebu za permanentnim praćenjem lekara u inostranstvu, kontrolama, medicinskim aparatima, ortopedskim pomagalima – rekla je Aleksandra Čubra, PR fondacije.

„Budi human“ je jedna od najčešćih adresa na koju poznati usmeravaju dobitke.

Iako osećam grč u stomaku zbog toga koliko je bolesne dece u Srbiji prepušteno slučaju skupljanja novca na razne načine za svoje lečenje, srećna sam što sam malim delom pomogla u jednoj od akcija da se skupi novac za lečenje Anike Manić. Bodri me činjenica da, u ovo zlo vreme, još uvek znamo da se ujedinimo za važne stvari, pa je olakšanje bilo veliko kada je odjeknula vest da je novac sakupljen i da će Anika krenuti na put ka svom ozdravljenju. Ja joj želim svu sreću ovog sveta – istakla je Marta Bjelica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track