Najnovije vesti

Ispunjenje ovogodišnjih želja počinje u STOP SHOP-u
Foto: Promo

Ispunjenje ovogodišnjih želja počinje u STOP SHOP-u

Društvo

Vreme je da se izvuku spiskovi neostvarenih želja i poklona koje smo želeli, a još ih nismo dobili, jer su u STOP SHOP ritejl parkove stigli veliki januarski popusti. Bogata sezonska ponuda omiljenih brendova po pristupačnim cenama je najbolji način da započnemo godinu, posebno ovu od koje očekujemo manje neizvesnosti.

Ipak, sjajna prilika za dobru kupovinu, prvu u novoj 2021. godini, samo je jedno u nizu iznenađenja u STOP SHOP ritejl parkovima.

Brzo i jednostavno budite u toku sa aktuelnim popustima i dešavanjima uz aplikaciju “STOP SHOP Kutak” – učitavanjem QR koda putem mobilnih telefona ili ukucavanjem www.stopshopkutak.rs u pretraživaču. Kliknite na link ka STOP SHOP Zabavniku, a osim interesantnih informacija o brendovima oprobajte se i u zabavnim kvizovima za školarce.

Na društvenim mrežama STOP SHOP-a možete naći edukativne video snimke u kojima iskusni eksperti iz različitih oblasti daju savete o tome kako se suočiti sa novom realnošću, kako se pripremiti za online razgovor za posao ili kako pokrenuti poslovanje, animirati mališane...

STOP SHOP
foto: Promo

Prošla godina podsetila nas je na solidarnost i naučila odgovornosti prema sebi i drugima. STOP SHOP ritejl parkovi u Srbiji donirali su pakete koji sadrže sredstva za dezinfekciju, zaštitne maske i rukavice Centrima za socijalni rad, udruženjima i humanitarnim organizacijama u Nišu, Valjevu, Vršcu, Čačku, Požarevcu, Smederevu, Borči, Subotici, Sremskoj Mitrovici i Lazarevcu kako bi izrazili zahvalnost i pružili podršku radu ovih institucija.

Kako bi posetioci i zaposleni u STOP SHOP-ovima i dalje uživali u sigurnom okruženju i kupovini, ritejl parkovi sve vreme sprovode propisane higijenske i bezbednosne mere.

Više informacija o svim aktivnostima i ponudi STOP SHOP-a u Srbiji možete naći na sajtu, Fejsbuk i Instagram profilima ritejl parka.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...