GORAN VESIĆ ZA KURIR: Verujem da ću uspeti da ubedim medicinski deo Kriznog štaba da je popuštanje mera neophodno
Foto: Printscreen Facebook/ Goran Vesić

Nakon sednice

GORAN VESIĆ ZA KURIR: Verujem da ću uspeti da ubedim medicinski deo Kriznog štaba da je popuštanje mera neophodno

Društvo -

Posle odluke Kriznog štaba da nema popuštanja mera, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji je insistirao na popuštanju, kaže za Kurir da Beograd ima svoje argumente i da će i u narednom periodu nastaviti da se zalaže za produženje radnog vremena ugostiteljskih objekata.

- Krizni štab nije razmatrao predlog Grada Beograda i Privredne komore Srbije da se radno vreme ugostiteljskih objekata produži do 22 sata. Medicinski deo Kriznog štaba bio je protiv popuštanja mera. Poštujem njihove razloge i razumem da žele najbolje za naše građane. Grad Beograd ima svoje argumente zašto privreda u sektoru usluga treba da radi duže - rekao je Vesić za Kurir nakon završene sednice.

Dodaje da će nastaviti da se zalaže da se radno vreme produži u narednim nedeljama.

- Verujem da ću uspeti da ubedim medicinski deo Kriznog štaba u narednom periodu da je popuštanje mera neophodno. Posebno kada se revakciniše još više ljudi. Svi u Kriznom štabu, bez obzira da li su lekari ili ne, želimo najbolje građankama i građanima Srbije i razgovaramo argumentima. Odluke donosimo zajedno - zaključio je zamenik gradonačelnika Beograda.

Kurir.rs/S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track