LAZARA (19) NEMA DANIMA: Sestrama su javili da je viđen u Surdulici, uzalud su obišle ceo grad, ali taksisti su im dali NOVI TRAG
Foto: Privatna arhiva

javite ako ga primetite

LAZARA (19) NEMA DANIMA: Sestrama su javili da je viđen u Surdulici, uzalud su obišle ceo grad, ali taksisti su im dali NOVI TRAG

Društvo -

Potraga za Lazarom Ljubisavljevićem (19) iz Vranja kome se svaki trag izgubio pre više od nedelju dana još traje.

Njegovi prijatelji kažu da je prema poslednjoj informaciji koja je došla do njih mladić viđen pre nekoliko dana u Surdulici. Lazarova najbolja drugarica kaže da još nema novih informacija o njegovom kretanju i napominje da je do sada bilo više deiznformacija nego tačnih informacija.

- Ja ga čekam, kod mene je uvek dobrodošao, ovde u Beogradu. Da je ostao ovde ne bi došlo do ovoga - priča Lazarova najbolja drugarica.

Na društvenim mrežama pojavile su se informacije da je mladić viđen poslednji put u Surdulici, međutim, njegove sestre obišle su sva mesta u tom gradu za koje im je javljeno da je tu viđen, ali bezuspešno.

- Lazar je navodno viđen kako iz Belog Polja ide prema Surdulici. Mi smo otišli tamo čim nam je javljeno, ali nažalost ništa. Bili smo i na taksi stanici i pokazali njegovu sliku i rekli su nam da je sinoć uzeo taksi i otišao do Belog Polja. Ono što za sad znamo je da je najverovatnije negde u Belom Polju. Molim ljude iz Belog Polja i Surdulice ako ga vidite zaustavite ga, pratite i pozovite policiju. Takođe taksisti ako ga vide zovite policiju. On nije nasilan, priđite mu! Ajmo ljudi da spasimo jedan mladi život molim vas pomozite - piše u objavi na Fejsbuku.

Iz policije u Vranju kratko kažu da nemaju novih saznanja i da se za Lazarom još traga.

Ovo mu je drugi, treći put da ovako ode

Lazarov otac Dušan rekao je juče da se i pre dešavalo da mladić ode na nekoliko nedelja, a da se nikom ne javi. Kako kaže, do sada se uvek vraćao.

- Ovo je već ispričana priča. Ovo mu je drugi, treći put da ode. Dešavalo se da ode na dve, tri nedelje, pa se vrati. Jednom ga nije bilo mesec dana - priča mladićev otac Dušan i dodaje da Lazar "nije imao razloga da ode".

Podsetimo, Lazar Ljubisavljević (19) poslednji put je viđen 17. marta. Mladić je visok oko 170 cm i krupnije je građe, iako je u poslednje vreme smršao. Na sebi je imao crno-belu jaknu, braon pantalone, crno-bele patike i nosio je sa sobom crvenu torbu.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Lazaru, možete je prijaviti na broj telefona 061/2094980 ili MUP-u Vranje.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track