POJEDINE BANKE SE BAHATO SVETE KLIJENTIMA ZBOG TUŽBI: Pored toga što im ne izdaju čekove, gase im i važeće kreditne kartice!
Foto: Shutterstock

bezobrazluk

POJEDINE BANKE SE BAHATO SVETE KLIJENTIMA ZBOG TUŽBI: Pored toga što im ne izdaju čekove, gase im i važeće kreditne kartice!

Društvo -

Pojedine banke u Srbiji bahato se svete svojim klijentima koji su ih tužili zbog nezakonite obrade kredita i drugih nepravilnosti u poslovanju, te i pored toga što, kako je Kurir već pisao, neće da im izdaju čak ni čekove, bez razloga im gase i važeće kreditne kartice.

- Poštovani, danas, na jedan jako drzak i bezobrazan način, saznajem da mi se banka sveti zbog tužbe tako što mi je važeću kreditnu karticu iz paketa ugasila i ukinula limit iako je kartica u važnosti sa datumom. Ja ću svakako kontaktirati sa advokatom i ako ima i najmnajeg osnova za tužbu po tom osnovu svakako ću ih tužiti opet - podelio je svoje iskustvo sa bankom jedan od klijenata na fejsbuk stranici Udruženja potrošača "Efektiva".

Ovo je samo jedan u nizu primera kako se banke svete klijentima koji su ih tužili. Podsetimo, neke od njih, nakon tužbi, počele su da pored imena klijenata u sistemu stavljaju uzvičnik koji je signal svim službenicima da je ta osoba na sudu tražila ostvaranje svojih prava, medu kojima je i povrat novca koji im je ta ista banka nezakonito uzela za obradu kredita.

(Kurir.rs/R. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track