OBELEŽITE IVANJDAN UZ KURIR! U sredu, 7. jula, DVA POKLONA: Ikona ROĐENJE SVETOG JOVANA plus SASOMANGE.RS oglasnik
Foto: Promo

OBELEŽITE IVANJDAN UZ KURIR! U sredu, 7. jula, DVA POKLONA: Ikona ROĐENJE SVETOG JOVANA plus SASOMANGE.RS oglasnik

Društvo -

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici u sredu, 7. jula, obeležavaju Ivanjdan, rođenje svetog Jovana Preteče i krstitelja Isusa Hrista. Tim povodom, u Kuriru vas sutra čeka DVA POKLINA - IKONA ROĐENJE SVETOG JOVANA PRETEČE sa zlatotiskom i molitvom plus SASOMANGE.RS oglasnik.

Uz Hristovo i Bogorodičino, to je jedno od tri sveta rođenja koje praznuje Crkva. Sveti Jovan Preteča bio je jedan od proroka jevrejske sekte Nazarećana. Prema hrišćanskom učenju, on je krstio Isusa Hrista u reci Jordan. Srbi ga posebno poštuju i kao zaštitnika kumstva i pobratimstva.

Kao drugi poklon dobićete Sasomange.rs oglasnik na 32 strane sjajnog papira gde ćete pronaći mnogo sadržaja, kao i veliki broj najrazličitijih oglasa.

Sasomange oglasnik je jedno mesto na kom ima sve! Kupite ili prodajte stan, kuću, plac, garažu, automobil, telefon, televizor, mikser, muzički instrument, nameštaj...

Ukoliko želiš da se oglašavaš unutar Sasomange.rs oglasnika, kontaktiraj prodaju na sasomange.prodaja@sasomange.rs i obezbedi svoje mesto u sledećem izdanju oglasnika.

Sasomange je onlajn oglasnik, koji se sastoji od internet portala i aplikacija, dostupnih i za iOS i za Android platforme. Celokupnu ponudu oglasa možete pronaći na Sasomange.rs, gde vas čeka preko 640.000 aktivnih oglasa u više od 90 kategorija i potkategorija. Sasomange – jedno mesto na kom ima sve!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track