TROJKA IZ BLOKA ZA GRBIĆE! Subota, 10. jul, u 18 sati, na terenima KK Mladost u Zemunu
Foto: Promo

TROJKA IZ BLOKA ZA GRBIĆE! Subota, 10. jul, u 18 sati, na terenima KK Mladost u Zemunu

Društvo -

Cilj ovogodišnjeg turnira je prikupljanje donacija za pomoć porodici Grbić iz Zemuna. Porodicu čine samohrana majka Ekatarina i njeno šestoro dece Željko (18), Uroš (15), Jelena (12), Mihajlo (10), Gavrilo (6) i Milica (3) koji su nedavno iznenada izgubili oca i stuba porodice Ivana, koji se upokojio posle kraće bolesti. Za porodicu Grbić planirana je pomoć u vidu zamene stolarije, postojećeg sistema za grejanje koji je u lošem stanju i postavljanja izolacije u kući.

trojka iz bloka
foto: Promo

Pozivamo Vas da u skladu sa trenutnim mogućnostima i spremnosti uzmete učešće u humanitarnom turniru Trojka iz bloka u Zemunu kroz sledeće načine: Sponzorstvom turnira - donacijom od 7.000 din. i više, čime stičete mogućnost da se logotip Vaše firme predstavi na samom događaju kroz reklamnu zastavu. Donacijom - uplatom pomoći do 7.000 din. sa napomenom ''za porodicu Vujetić'' na tekući račun Humanitarne organizacije Srbi za Srbe: 160-279491-71.

trojka iz bloka
foto: Promo

Na sledećem linku možete preuzeti overeni blanko ugovor o donaciji u pdf formatu kao i blanko ugovor o donaciji u vord formatu. Učešćem na samom događaju - kotizacija 300 din. Slanjem jedne ili više SMS poruka na broj 7763. Postavljanjem donatorske kutije u Vašoj firmi/poslovnom prostoru.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track