VLASNICI HOLIDEJ HAUSA RASPRODAJU IMOVINU U SRBIJI: Posle skandala sa DOMOM IZ PAKLA prodaju vilu, cena je BASNOSLOVNA
Foto: Zorana Jevtić, Privatna arhiva

šta bi?

VLASNICI HOLIDEJ HAUSA RASPRODAJU IMOVINU U SRBIJI: Posle skandala sa DOMOM IZ PAKLA prodaju vilu, cena je BASNOSLOVNA

Društvo -

Milovanovići takođe poseduju i jednu vilu na Floridi koju izdaju

Porodica Milovanović koja je okupirala pažnju javnosti kada je jedna žena otvorila Pandorinu kutiju i obelodanila da u domu "Holidej haus" muče i vezuju stare ljude rasprodaje imovinu po Srbiji!

Dom za stare Holidej haus
foto: Ana Paunković

Naime, na oglasima koji se mogu naći na internetu može se naći jedna velelepna vila na Dedinju, koja je vlasništvo porodice Milovanović.

Kako je navedeno u oglasu koji smo pronašli, kuća sa više stanova na Dedinju koju poseduju Milovanovići prodaje se za 1.250.000 evra. U oglasu piše da je luksuzna kuća sa bazenom neto površine 370 kvadratnih metara, podeljena na dva stana i jedan dupleks, a navedeno je i šta sve ovo velelepno izdanje još ima, zbog čega je i cena tolika.

Vila Milovanovića
foto: Printscreen

Inače, oglašivač na sajtu preko kog se kuća prodaje najpre je bio Teodor, najmlađi sin Aleksandre Milovanović, vlasnice doma "Holidej haus".

Sada ovu vilu prodaje agencija koja se bavi prodajom nekretnina.

Kućni telefon na ovoj adresivodi se na Dragana Milovanovića.

Interesantno je takođe da oni poseduju i jednu vilu na Floridi koju izdaju.

Podsećanja radi, inspekcija socijalne zaštite Ministarstva za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja, zatvorila je na šest meseci dom za stare "Holidej haus" na Petlovom brdu nakon pisanja Kurira i izvršenog vanrednog inspekcijskog nadzora u navedenom privatnom domu kojim je utvrđeno odstupanje od standarda usluge i kršenja ljudskih prava korisnika.

Vlasnica doma koji je posle pisanja Kurira zatvoren je Aleksandra Milovanović, a ovo nije jedini biznis porodice.

Aleksandra Milovanović
foto: Privatna Arhiva

Naime, njen sin Aleksandar Milovanović direktor je i vlasnik firme „Farma medika“, a jedan od ogranaka te kompanije je i firma za pogrebne usluge „Testamentum“. U svedočenjima ljudi koji su ranije govorili za naš list svi su pominjali obavezni depozit od 100 evra koji porodica štićenika daje pre ulaska u dom a koji potom ide za potrebe sahrane upravo preko ovog pogrebnog preduzeća.

Aleksandar Milovanović, Holidej haus
foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs / Suzana Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track