ANTONIJEVIĆ SE OGLASIO NAKON ŠTO JE BJELOGRLIĆ PUŠTEN NA SLOBODU: Ja ću ga tužiti, a neka se pravosudni organi bave ovim slučajem
Foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković

reagovanje

ANTONIJEVIĆ SE OGLASIO NAKON ŠTO JE BJELOGRLIĆ PUŠTEN NA SLOBODU: Ja ću ga tužiti, a neka se pravosudni organi bave ovim slučajem

Društvo -

Reditelj Predrag Gaga Antonijević kratko je prokomentarisao odluku tužilaštva da glumca i producenta Dragana Bjelogrlića, koji ga je prethodno pretukao u foajeu hotela u Nišu, pusti da se brani sa slobode.

- Zatekli ste me, nisam znao da mu je ukinut pritvor, ja ću ostati pri svome i tužiti Bjelogrlića, a neka se pravosudni organi bave ovim slučajem - rekao je Gaga Antonijević za Alo!

Bjelogrlić je juče priveden pod sumnjom da je u niškom hotelu "Ambasador" sa leđa napao reditelja i udario ga više puta u glavu. Rešenjem Osnovnog javnog tužllašta u Nišu nakon današnjeg saslušanja ukinuta mu je mera zadržavanja i pušten je da se u daljem toku postupka brani sa slobode.

- U potpunosti je priznao izvršenje krivičnog dela i izrazio žaljenje. Imajući u vidu takvu vrstu odbrane tužilaštvo je odlučilo da mu ukine meru zadržavanja - rekao je portparol Višeg javnog tužilaštvu u Nišu Vladimir Stanojević.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track