07:31

nadrilekarstvo

kurir televizija

DR ZDRAVKO PETKOVIĆ O NADRILEKARSTVU: Postoje komplikacije kod oštećenja, evo od čega zavisi da li mogu da se poprave

Društvo -

Estetski zahtevi postali su unosan biznis, i ali predmet zloupotrebe. Suđenje Olgici Markanović, optuženoj za neovlašćeno preduzimanje estetskih zahvata na pacijentima za koje nema licencu, koje je trebalo da bude održano u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, odloženo je. Tužilaštvo traži da osudi na tri godine zatvora.

O ovoj temi govorio je estetski hirurg Zdravko Petković.

doktor Zdravko Petković
foto: Kurir televizija

- Postoje regulatorni mehanizmi u okviru najviših institucija u našoj zemlji. Postoje komplikacije kod ovakvih oštećenja. Zavisi od slučaja do slučaja, pa ne postoje banalne stvari, a od slučaja zavisi koliko se može popraviti stvari - kaže Zdravko Petković, estetski hirurg.

- Treba pogledati čoveka na ličnom planu. Postoje limiti, najvažnije je da se postigne kompromis sa lekarom. Postoji želja, ali postoje i mogućnosti. Ali može da se nađe srednje rešenje - kaže doktor.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:31

GLOBALNA BUDUĆOST: Evo šta se sve može sa kriptovalutama u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja