ROĐAKA VERICA JE PRIJAVILA NESTANAK PORODICE IZ ALEKSINCA: Nisu se javljali na telefon, stan zaključan, ne znam gde bi mogli biti
Foto: M.S.

vraćali se od bake

ROĐAKA VERICA JE PRIJAVILA NESTANAK PORODICE IZ ALEKSINCA: Nisu se javljali na telefon, stan zaključan, ne znam gde bi mogli biti

Društvo -

Verica Đokić je rođaka porodice iz Aleksinca koja je nestala i upravo je ona prijavila policiji da ih nema.

Verica Đokić
foto: M.S.

- Otišli su u Aleksinac oko ponoći. Onda smo ih zvali u ponedeljak na fiksni broj telefona, ali se niko nije javio. Onda smo zvali i na mobilni nekoliko puta ovih dana, ali niko se ne javlja. Bili smo i do radnje, ali tamo nema nikog tako da smo prijavili nestanak u utorak. Ne znam šta je moglo da im se dogodi. Bili smo do stana, kola nisu ispred parkirana - kaže Verica.

Portaprol niške polciije potvrdio je da je u Aleskincu prijavljen nestanak porodice Đokić, Gorana, vlasnika menjačnice i potom njegove supruge Gordane starije godinu dana i njihove ćerke Lidije (25). Prema prijavi rođake porodice Verice Đokić pordica je misteriozno nestala u nedelju naveče i od onda im se gubi svaki trag.

Gde su Djokići nestali, trenutno je nepoznanica. Brat glave porodice ne želi da o tome govori zbog istrage. Đokić je vlasnik menjačnice ali prema rečima Aleksinčana ne veruje se da nekom duguje.

Kako je ispričala rođaka nestale porodice, oni se od nedelje nisu javljali na telefon, a tada su i poslednji put bili aktivni na viberu.

(Kurir.rs/ D.D.I, M. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track