neverovatno

MUŽ MI PREPORUČIO BAŠ TU KLINIKU Violeta s čijih su 10.000€ za liposukciju i silikone zbrisali otkriva: Bile mi čudne ove 3 stvari

Društvo -

Brojni naslovi uverili su nas da je sve više hirurga kasapina koji ne mare za lekarsku etiku, ali da hirurg naplati estetski zahvat koji nikada nije urađen još nismo čuli. Do sada!

Violeta Vaci iz Subotice za Kurir televiziju tvrdi da je žrtva prevare jer je platila operaciju uklanjanja masnih naslaga i ugradnju silikona unapred, ali je 10.000 evra otišlo u nepovrat iako je od lekara dobila čak i priznanicu.

"Lekara mi je preporučio muž jer je od njegovog prijatelja devojka operisala grudi. Muž mi je rekao da je provereno i poslušala sam ga. Otišli smo na pregled u decembru, sve smo dogovorili, liposukciju i stavljanje novih silikona. Rekao mi je da bi bilo dobro da pare dam unapred, jer je doktor iz Brazila imao ranije probleme, da je dolazio za džabe. Rekla sam da ću razmisliti i u januaru sam rešila da idem", navela je Subotičanka.

Kada je sledeći put otišla na pregled, ponela je novac sa sobom i dobila uplatnicu.

"Bilo mi je samo čudno što je jedna medicinska sestra samo bila tu, telefon nije zvonio, ništa, a bolnica je u pitanju. Kad sam pitala lekara zašto nema reklamu, rekao mi je da radi preko 20 godina i da mu je najveća preporuka od usta do usta", nabrojala je ona nepravilnosti koje su joj bile čudne.

On stvarno ima zvanje, diplomu i slično, ali izgleda da je verovatno došlo do nekih problema, dodala je Violeta.

"Saznajem da sam prevarena kada mi je treći put otkazao operaciju. Pitala sam ga kad mogu da dobijem pare, rekao mi je da budem strpljiva. Onda sam angažovala advokata koji je izvadio spise, video da mu je firma u blokadi i da ima više od 30 sudskih predmeta", navela je ona i naglasila da se nada da će biti obeštećena.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

07:31

DR ZDRAVKO PETKOVIĆ O NADRILEKARSTVU: Postoje komplikacije kod oštećenja, evo od čega zavisi da li mogu da se poprave

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja