DEVOJCI DONEO SNIMAK PLUĆA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Doktorka Tamara nije ni sanjala da će joj on obeležiti život! VIDEO
Foto: Printscreen RTS

nije korona

DEVOJCI DONEO SNIMAK PLUĆA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Doktorka Tamara nije ni sanjala da će joj on obeležiti život! VIDEO

Društvo -

Radiološki tehničar Gabrijel Musta koji je i sam preležao koronu kojom sezarazio posle godinu i po dana pomaganja pacijentima u Alibunaru. Gabrijel je iskoristio vreme oporavka da iznenadi svoju devojku, doktorku Tamaru Milivojev sa kojom radi.

Požalio joj se na kašalj i temepraturu i pozvao je da pogleda kontrolni snimak njegovih pluća na kojem je napisao "Udaj se za mene", a pored srca je stavio prsten.

pluća
foto: Printscreen RTS

"Zalepio sam ga, nisam ga progutao kao što neki komentarišu. Bio je zalepljen na moje grudi dok smo radili snimak", istakao je Gabrijel Musta, radiološki tehničar u Domu zdravlja Alibunar. Bio je to najlepši snimak pluća koji je Tamara do sad videla.

"Prsten je na srcu, ali ja sam prvo tražila periferije pluća zabrinuta da se nešto ne razvija i tek onda sam videla da se nešto drugo događa i uočila sam prsten i tu je on već kleknuo i tako se završilo", rekla je dr Tamara Milivojev.

pluća
foto: Printscreen RTS

Njen pozitivan odgovor i njegov negativan nalaz na snimku najbolja su trenutno kombinacija za njihov budući zajednički život.

"Video sam da je dosta zabrinuta i mislio sam da je sad idealno vreme za to, jer preboleo sam kovid i bila je prilika da iskoristim snimak pluća i da sve sprovedem u delo", istakao je Gabrijel Musta.

Gabrijel i Tamara učinili su nešto lepo po čemu će pamtiti ovo teško vreme pandemije koja će, nadaju se, uskoro i proći i da će moći na miru da se posvete pripremi svadbe.

Kurir.rs

bonus video:

01:33

PLJUŠTE KAZNE! Neodgovorni će morati da plate 5.000 dinara za nenošenje maske u prevozu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track