BEOGRAĐANKA PORUČILA TUNIKU ONLAJN, A DOBILA OVO! Šokirala se kad je otvorila paket, a odgovor trgovca je HIT!
Foto: Shutterstock

Prevarena

BEOGRAĐANKA PORUČILA TUNIKU ONLAJN, A DOBILA OVO! Šokirala se kad je otvorila paket, a odgovor trgovca je HIT!

Društvo -

Broj potrošača koji se svakodnevno javlja udruženjima za zaštitu potrošača u vezi sa onlajn kupovinom i porudžbinom garderobe preko profila na društvenim mrežama, svakodnevno raste.

Da je sve veći broj prevarenih kupaca, a i sve veća crna-lista onlajn trgovaca pokazuje još jedan u nizu primera prevarenih potrošača. Često se dešava da kupac poruči jednu stvar preko takvih profila, a da u paketu dobije nešto deseto i bude prevaren.

onlajn kupovina, Nova godina, pokloni
foto: Profiemdia

Beograđanka J. Đ. (25) poručila je preko jednog Instagram profila dve tunike, ali se šokirala kada joj je paket stigao jer je umesto tunike dobila jednu pocepanu majicu i drugu drugu običnu majicu sa kratkim rukavom.

Potrošači
foto: Printscreen

- Uredno sam platila poštarinu i otvaram paket, a unutra obične jednobojne majce, jedna rašivena na rubovima. Čim sam to videla htela sam da pozovem broj telefona koji je bio ne paketu - kaže za Kurir ona i dodaje:

- Broj nije u funkciji. Onda pošaljem poruku tom profilu i doživljavam još veći šok. Odgovorili su mi da to nije rašiveno, već da je tako urađeno u tom fazonu i da su svima poslali takve.

Potrošači
foto: Printscreen

Ona navodi i da je bila izrevoltirana time poslala i fotografije onoga šta je poručila i ovo šta je dobila.

- Kada su videli pocepanu majicu napisali su mi da je ovo već druga stvar. Poslaće mi drugu žutu tuniku kakvu sam i poručila, a da ovu zadržim i da ušijem da ne moram da vraćam. Kažu i da se greške dese jer su puni paketa. Ne znam samo da li tako i drugima šalju pocepanu garderobu. Iako su obećali da će mi poslati paket, ništa mi nije stiglo.

Kurir.rs/ A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track