KIKA JE OBOŽAVALA SVOJU PORODICU, A POSEBNO MAMU: Evo kakvo iznenađenje joj je priredila pre samo dve godine! Svi grcali u SUZAMA!
Foto: Ana Paunković, Printscreen/Instagram

ovo je bio njen omiljeni video

KIKA JE OBOŽAVALA SVOJU PORODICU, A POSEBNO MAMU: Evo kakvo iznenađenje joj je priredila pre samo dve godine! Svi grcali u SUZAMA!

Društvo -

Smrt mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić (21) pogodila je čitavu javnost, a koliko je ona bila vezana za majku i porodicu najbolje svedoči potresni snimak, koji je napravila pre skoro dve godine, a u kojem je prikazala maminu reakciju nakon što joj je uručila poklon iznenađenja - mašinu za pranje sudova!

Naime, Kika je sudomašinu mami želela da pokloni, jer joj je bilo žao da je gleda da non-stop pere sudove, a novac je uspela, kako je sama objasnila u videu da obezbedi uz pomoć svojih pratioca na Tviču.

Kristina Kika Đukić
foto: Printskrin / You Tube

- Moram da pričam tiho kako me mama ne bi čula. Danas u toku dana treba da mi stigne sudomašina koju sam uspela da kupim uz pomoć mojih gledaoca na Tviču, pre svega onih iz Danske - rekla je Kika na svom jutjub kanalu, zahvalivši im se na engleskom i danskom jeziku.

- Mama se stvarno muči sa sudovima i htela sam već neko vreme da joj kupim sudomašinu i uz pomoć mojih gledaoca sam to i uspela da uradim. Iskreno, baš sam uzbuđena, jedva čekam da vidim maminu reakciju - dodala je ona.

Kika i njena sestra, kako se vidi u snimku, mami su rekli da isprobavaju perike i bacile su se na pakovanje poklona ukrasnim papirom. Kada su završile, otišle su kod mame.

Kristina Kika Đukić
foto: Printskrin / You Tube

- Mama, imam jedno iznenađenje za tebe. Volimo te najviše na svetu. Znaš da sam svih ovih dana strimovala na Tviču. Jako sam se trudila i uz pomoć mojih gledaoca odlučila sam da te iznenadim jednim velikim poklonom. Dođi sada.

- Šta je ovo? - pitala je mama uzbuđeno.

- Ne znam, otvori... - rekla joj je Kika.

- Jaoj, kada je sada neka navlakuša. Brate mili, vi niste normalni. Nemoj da me zezaš, plakaću, majke mi... - poručila je mama uzbuđeno dok je otvarala poklon.

Kada je videla o čemu se radi, istrčala je iz sobe plačući. Plakale su i Kika i njena sestra.

Kristina Kika Đukić
foto: Printskrin / You Tube

- Nemoj, dođi. Nemojte da plačete, šta vam je... Rekla sam ti da više ne pereš sudove. Muka mi je da te gledam kako pereš svako veče...

- Šta svako veče?! Perem 15 puta na dan! - rekla je mama potresena emocijama, a onda, želeći da zaustavi suze dodala: "Ovo je ogromno, nemamo to gde da stavimo. Jedino da instaliramo kod Kike u sobu".

Kika je na kraju videa, koji je sniman 2020, za srpsku Novu godinu, dodala da su oni emotivna porodica i zahvalila se još jednom svima koji su joj pomogli da obraduje mamu.

- Mi smo emotivna porodica, ne znam da li ste to primetili. U ovom videu ste mogli da vidite da je mojoj mami ovo baš puno značilo, tako da još jednom hvala puno svima koji me i dalje podržavaju - rekla je ona.

U opisu snimka Kika je napisala: "Ovo je jedan od najlepših videa na mom kanalu i definitivno moj omiljeni".

Kristina Kika Đukić, Kika Đukić, Kika
foto: Printscreen/Instagram, Shutterstock

Podsetimo, Kika je preminula u noći izmedu 8. i 9. decembra, a ta vest potresla je celu javnost. Sahranjena je na Lešću, a na zahtev porodice na groblju je puštena pesma Divljeg kestena - Kristina.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track