KRENUO DO PILOTA PSUJUĆI MAJKU SRPSKU I BALIJSKU: Sada se oglasila aviokompanija, ovo je objašnjenje NEZAPAMĆENOG INCIDENTA! VIDEO
Foto: Printscreen

HAOS U AVIONU

KRENUO DO PILOTA PSUJUĆI MAJKU SRPSKU I BALIJSKU: Sada se oglasila aviokompanija, ovo je objašnjenje NEZAPAMĆENOG INCIDENTA! VIDEO

Društvo -

Državljanin Danske Sulejman Imamović (58), koji je sinoć napravio haos u avionu na relaciji Billund (Danska)-Tuzla zbog vanrednog sletanja na beogradski aerodrom Nikola Tesla, kada je pokušao da dođe do pilota usput psujući majku srpsku i balijsku, vređajući osoblje i putnike i zapretivši da će srušiti letelicu, nije bio sam u tom "poduhvatu".

Kako je saopštila aviokompanija, na letu Billund-Tuzla dogodio se incident kada su dva putnika počela da vređaju ostale u avionu.

- Kabinsko osoblje je intervenisalo i rešilo situaciju - kažu u aviokompaniji Wizz Air u čijem avionu se desio nezapamćen incident.

Pomahnitali putnik
Pomahnitali putnikfoto: Printscreen

Iz ove kompanije su potvrdili da je let W6 4278 Billund - Tuzla, u noći između 28. i 29. decembra, zbog magle u Tuzli preusmeren na Beograd, posle čega je usledio haos.

- Nakon objave o preusmeravanju, prijavljeno je neposlušno i uvredljivo ponašanje dva putnika. Naše kabinsko osoblje rešilo je situaciju onako kako je za to obučeno. Avion je neometano sletio, a po sletanju neposlušni putnici su predati nadležnim organima - kaže se saopštenju.

01:24

JE*EM VAM MATER U USTA SRPSKA, KRST VAM JE*EM! Čovek iz Tuzle pretio da će da sruši avion jer su prinudno sleteli u Beograd!

Kako je navedeno, za ostale putnike osiguran je kopneni prevoz do Tuzle.

- Sigurnost je naš najvažniji prioritet i mi smo aviokompanija koja ne toleriše uvredljivo ponašanje prema našim putnicima i osoblju - poručeno je iz Wizz Air-a.

Podsetimo, Sulejman Imamović je u potpunosti izgubio kontrolu nad zdravim razumom kada je saopšteno da će avion sleteti u Beograd, pa je krenuo da histeriše. On je počeo da psuje srpsku i balijsku majku, da vređa i pljuje ljude i da se baca po avionu, a odgurivao je sve koji su pokušali da ga obuzdaju da ne ode u kabinu pilota. Takođe je zapretio da će srušiti avion, kada je krenuo da otvori vrata aviona.

- Je*em vam majku gospodsku srpsku! Je*em vam mater u usta srpska! Je*em vam mater balijsku! Zašto šutite? - izgovarao je on besno, sve vreme pokušavajući da se otrgne iz ruku mladića koji mu je ruke držao iza leđa, pokušavajući da ga zadrži.

Protiv Sulejmana Imamovića posle dodatnih konsultacija sa Tužilaštvom podnete su krivične prijave za krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti. Takođe, on može biti kažnjen i zbog krivičnog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:24

JE*EM VAM MATER U USTA SRPSKA, KRST VAM JE*EM! Čovek iz Tuzle pretio da će da sruši avion jer su prinudno sleteli u Beograd!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track