ČUDO POSLE MOLITVE U MANASTIRU TUMANE: Bračni par šest godina nije mogao da dobije dete, NA VELIKI PRAZNIK DOBILI SU DAR OD BOGA!
Manastir Tumane, Foto: Screenshot Hram TV

DIRLJIVA PRIČA

ČUDO POSLE MOLITVE U MANASTIRU TUMANE: Bračni par šest godina nije mogao da dobije dete, NA VELIKI PRAZNIK DOBILI SU DAR OD BOGA!

Društvo -

Manastir Tumane poznat je po isceliteljskim čudima, a ljudi često svedoče o sreći vernika koji posećuju ovaj srpski manastir.

Poslednje svedočenje je o roditeljima iz Beograda koje su svetitelji blagoslovili detetom, a na stranici manastira, objavljena je priča o detetu rođenom molitvama Tumanskih Svetitelja. Vest je objavljena 10. januara.

- Ovo je istinita priča o čudu Gospoda i Tumanskih Svetitelja, bračnog para Mićić Radeta i Aleksandre iz Beograda.

- Nakon duge i neuspešne borbe od šest godina, dolazimo na veliki praznik, Veliku Gospojinu leta gospodnjeg 2020.godine da se molimo za porod! Nakon čitanja molitve za zdravlje i porod, uzetog svetog ulja i vode odlazimo kući. Svakodnevno smo se molili i pomazivali uljem i umivali vodom.

- U februaru mesecu 2021. godine oboljevam od korone i ujedno saznajem da u utrobi raste Božiji dar! Uz Boga i molitve Svetima plod opstaje. Došli smo na isti praznik 2021. godine da se zahvalimo na čudu! Naš dar rađa se uoči Svetog Dimitrija 2021. godine!

- Danas, 10. januara smo došli da se poklonimo moštima Svetitelja i zahvalimo Bogu na ovom daru! Želimo još jednom da se zahvalimo bratiji manastira koji su čitali molitve Svetima za nas! Slava i hvala Bogu, Svetom Zosimu i Svetom Jakovu na Luki! Najvećem blagoslovu Gospoda! - napisala je Aleksandra, a preneli su na ovoj stranici.

Kurir.rs / S. T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track