MALI TODOR ZA 5. ROĐENDAN POŽELEO POLICAJCA I DOŠAO MU ZLATAN! Oduševio mališana, Obrenovčani ponosni na njega (FOTO)
Foto: MUP Instagram printscreen

najlepši rođendan

MALI TODOR ZA 5. ROĐENDAN POŽELEO POLICAJCA I DOŠAO MU ZLATAN! Oduševio mališana, Obrenovčani ponosni na njega (FOTO)

Društvo -

BEOGRAD - Najveća želja malog Todora za njegov peti rođendan bila je da mu dođe policajac. Naš kolega Zlatan Radivojević iz Policijske stanice Obrenovac mu je tu želju ispunio.

Pored redovnih obaveza i zadataka, naše kolege uvek nađu vremena da obraduju naše najmlađe.

Todor je bio oduševljen i presrećan i rekao je da mu je ovo najlepši rođendan, a mi se nadamo da ćemo ga kada poraste videti i u policijskoj uniformi. ??‍♂️?? ?, objavljeno je na Instagram nalogu MUP-a Srbije.

Malom Todoru u komentarima su čestitali rođendan i poželeli najlepše želje, a policajcu oduševljeno čestitali na dobroti i kreativnosti.

- Bravo kolega! Tako radi policija u zajednici kroz neposrednu komunikaciju sa pre svega najosetljivijom društvenom grupom - decom koja u ranom uzrastu formiraju mišljenje o institucijama a ovaj će dečak sigurno imati pozitivan stav zahvaljujući tebi! Veliki trud si ulozio sa autentičnim poklonima i sve čestitke na kreativnosti! Bravo još jednom, Obrenovac ima sjajnog policajca za rad u zajednici Srećan rođendan Todoru - bio je jedan od mnogobrojnih komentara.

- Malom Todoru srećan rođendan i da mu se uvek sve rođendanske želje ostvare. A za gospodina policajca svaka čast. Tako se to radi. živi mi i zdravi bili.

- Divnoo, mališi srećan rođendan, i da jednog dana i on obraduje neko dete kao policajac.

Kurir.rs/Instagram MUP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track