02:43

TUMAČ KREMANSKOG PROROČANSTVA PROTUMAČIO REČI TARABIĆA: Srbima će svanuti kad se OVO DESI u svetu - REŠIĆE SE SVE!

predvideli bolja vremena

OGLASIO SE TUMAČ KREMANSKOG PROROČANSTVA! Dragan otkrio šta čeka Srbiju nakon rata Rusije i Ukrajine SVE ZAPISANO U PRVOJ KNJIZI!?

Društvo -

Tumač Kremanskog proročanstva Dragan Pjević tvrdi da su Tarabići navodno prorekli da će Rusija biti najmoćnija sila na svetu!

Pjević naglašava da prema tom zapisu Srbiji takođe dolaze bolji dani.

- Mi smo gore u Kremnima oformili destinaciju gde mnogi znatiželjnici dolaze. Ne bavimo se šta će biti, ali u suštini u pravoj knjizi stoji da će Rusija biti najmoćnija sila na svetu, kad se kod njih ustroji carevina, da će se večiti ruski car slušati i na nebu i na zemlji i da će upravo on pomoći srpskome kralju da stvorimo tu jednu moćnu državu - rekao je Pjević za Kurir televiziju.

Dodaje da u proročanstvu navodno stoji i da će kod nas na vlast doći čovek iz naroda koji će uz pomoć Rusije rešiti problem Kosova i Metohije i Bosne i Hercegovine.

Dragan Pjević
foto: Kurir televizija

- U knjizi lepo stoji i piše da će kod nas doći dan kad će živi vikati "ustanite mrtvi da se nauživamo". Piše i da ćemo tada rešiti i pitanje Kosova i Metohije i pitanje Bosne i Hercegovine. To će biti neki čovek iz naroda. Nama sleduje stvaranje normalne države, a Rusiji isto da stvori jednu srećnu i veliku državu. Problemi koje tamo imaju... Svako treba da izvuče pouku. Ne treba osuđivati jer svaki događaji treba da dovedu kasnije do nečega što je ispravno - kaže Pjević.

Kremna
foto: RINA

Bez Kremana nema uspeha, navodi Pjević.

- Tačno je da bez Kremana nema uspeha. Svi vladari koji vode računa o Kremnima dugo vladaju - kaže tumač Dragan Pjević.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

07:00

OSTVARILO SE JOŠ JEDNO PROROČANSTVO TARABIĆA! Proroci do detalja opisali šta će biti sa Srbima posle korone! SVE SE OBISTINJUJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track