RASPISAN KONKURS ZA HELIKOPTERSKU JEDINICU MUP-A: Tokom školovanja kadeti stanuju u internatu i dobijaju mesečnu stipendiju
Foto: Printscreen/Facebook/Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

RASPISAN KONKURS ZA HELIKOPTERSKU JEDINICU MUP-A: Tokom školovanja kadeti stanuju u internatu i dobijaju mesečnu stipendiju

Društvo -

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo je konkurs za prijem kandidata iz građanstva u Vojnu akademiju Ministarstva odbrane za potrebe Helikopterske jedinice MUP-a.

Konkurs je otvoren od 2. do 31. marta 2022. godine i objavljen je na internet stranicama Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs i Vojne akademije www.va.mod.gov.rs, gde se zainteresovani kandidati mogu informisati o svim detaljima i uslovima konkursa.

Za vreme školovanja kadeti stanuju u internatu, tokom školovanja Ministarstvo unutrašnjih poslova obezbeđuje im stipendiju, koja na mesečnom nivou iznosi oko 50.000 dinara, a troškove školovanja snose Ministarstvo odbrane Republike Srbije i Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, na osnovu ugovora kojim se regulišu međusobne obaveze.

Ministarstvo unutrašnjih poslova
foto: Printscreen/Facebook/Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

Sve informacije u vezi sa konkursom mogu se dobiti svakog radnog dana, u periodu od 13 do 15 časova na telefon 011/274-0000, lokal 402-81.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track