PEŠAČKI PRELAZ KAKAV SRBIJA JOŠ NIJE VIDELA! Da li biste voleli da ovakav osvane i u vašem mestu: ZBOG BOJA JE POSTAO TOTALNI HIT!
Foto: Printscreen Facebook

A SAD nešto sasvim novo

PEŠAČKI PRELAZ KAKAV SRBIJA JOŠ NIJE VIDELA! Da li biste voleli da ovakav osvane i u vašem mestu: ZBOG BOJA JE POSTAO TOTALNI HIT!

Društvo -

Ulica Vuka Karadžića dobila je nov izgled. Valjevci će uživati sigurno. Nema tu nikakve zamerke. Sve pod konac.

Lokalni mediji su preneli da je juče puštena u saobraćaj i da se Grad Valjevo zahvaljuje građanima na strpljenju i razumevanju.

- Rezultat svega je da smo dobili modernu i lepu ulicu, koja je sačuvala gradski duh i prepoznatljive platane, dobila dodatnu funkcionalnost i postala ukras našeg grada - navodi se u jednom tekstu i dodaje:

- Podsetimo, Ulica Vuka Karadžića je bila u veoma lošem stanju i godinama je čekala na rekonstrukciju.

Pešački prelaz u Valjevu
Pešački prelaz u Valjevufoto: Printscreen Facebook

Al ne bi Srbi bili Srbi da ipak ne nađu nešto oko čega će se sporiti. Tako je nastala rasprava na društvenim mrežama oko nejneobičnijeg pešačkog prelaza koji je osvanuo u Srbiji. Boje su te koje su privukle pažnju - zelena, bela, narandžasta na sve svežem crnom asfaltu.

- Svaka čast za boje, svaki treba da bude ovakav pošto ih niko ne vidi - napisala je jedna korisnica Fejsbuka iznad slike novog pešačkog prelaza u Valjevu.

Nizale su se pohvale poput "Najlepša ulica u najlepšem gradu sa najboljim ljudima u Srbiji!" ili "90% pešačkih prelaza je u kombinaciji 2 ili 3 boje, nije ovo ništa ružno ni odvratno jer je uočljivo, a s tim što u Evropi pojedini sijaju u mraku".

Naravno, bilo je i onih kojima se sve to nimalo ne dopada, ali i onih koji su našli povod da se našale:

- Donacija Republike Irske - bila je jedna od pošalica, a pratila ju je i:

- Je l' to atletski miting i zaletište za skok u dalj?

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track