DIVNO! MLADI DIPLOMAC ŽELI DA POMOGNE JEDNOM STUDENTU: Plaćam cele studije, OVO je jedini uslov
Foto: Facebook

za svoj narod i svoju zemlju

DIVNO! MLADI DIPLOMAC ŽELI DA POMOGNE JEDNOM STUDENTU: Plaćam cele studije, OVO je jedini uslov

Društvo -

Diplomac Fakulteta za diplomatiju i bezbednost Lazar Pavlović odlučio je da pomogne nekome da krene njegovim stopama, a ujedno da učini nešto za svoj narod i svoju zemlju.

Mladi Beograđanin je na Fejsbuku objavio da želi da finansira studije jednom budućem studentu upravo na Fakultetu za diplomatiju i bezbednost. Jedini uslov je da je reč o odličnom đaku.

Lazar Pavlović očekuje prijave...

Obraćajući se "dragim Fejsbuk prijateljima", on je napisao:

"Nakon dugog razmišljanja kako da se odužim nekako svom narodu i pomognem svojoj zemlji odlučio sam se za korak koji je možda nekome mali ali za mene je svakako velik.

Doneo sam odluku da nekom odličnom đaku pomognem u ostvarivanju visokoškolskog obrazovanja na Fakultetu za diplomatiju i bezbednost, koji sam i ja sam završio.

Ako poznajete nekoga ko nije u finasijskoj mogućnosti a ima sve ostale preduslove a jedan jedini preduslov za to je da je odličan đak, javite se. Voleo bih da dobijem neku kratku biografiju, i nadam, nakon jednog dana da će upravo ta osoba sa svojim znanjem i radom uspeti da prvenstveno sebi obezbedi bolju budućnost, a i da svom narodu služi, na koji način proceniće najbolje sama. Na meni je da pomognem time što ću tu osobu stipendiradi na FDB, u punom iznosu.

Molim Vas da podelite ovu objavu i hajde da nekome zajedno pomognemo.

Živela Srbija!", napisao je Pavlović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track