VODOINSTALATER ODRAO BEOGRAĐANE, ZA POLA SATA IM UZEO 50 EVRA! Oko Radovana iz Grocke i drugih majstora NASTALA OPŠTA FRKA
Vodoinstalateri, Foto: Profimedia

majstori derikože

VODOINSTALATER ODRAO BEOGRAĐANE, ZA POLA SATA IM UZEO 50 EVRA! Oko Radovana iz Grocke i drugih majstora NASTALA OPŠTA FRKA

Društvo -

Au, al je ovaj "odrapio" cenu

U Srbiji majstora koji vas neće odrati veoma je teško naći, a i uprkos uredbi Vlade da majstori moraju da izdaju fiskalne račune oni to u praksi često ne rade.

Tako se na društvenim mrežama povela polemika oko cenovnika jednog vodoinstalatera iz Grocke.

Naime, Tviteraš je napisao sledeće:

- Džaba sve škole i sva zvanja ovoga sveta ako ne posedujete bezobrazluk Radovana, vodinstalatera iz Grocke koji za pola sata uzima 50 evra.

A da on nije jedini koji debelo naplaćuje svoje usluge dokazuju i ljudi koji su se javljali ispod ove objave.

- Mislila sam da samo ja nisam imala sreće kada sam “ubola” 2 -3 majstora da mi montiraju kuhinju za 200-250e. Cenim rad i svako zanimanje, ali… Sve ima granice - napisala je jedna sugrađanka, a druga osoba napisala je:

- Radovan malo dete, naplati i potencijalno plivanje u govnima. Deinstalacija i instalacija klime, sat-dva čistog posla, 100evra. Mada, bila dvojica, priznajem. Plus još nekoliko hiljada da nam izbuše hiltijem betonske delove koje nismo uspeli da ukrasimo slikama, kad je već tu.

Još jedan od komentara bio je:

- Montaža i demontaža meni razumna cena? Vodoinstaler zameni cev i neku slavinu 50 evra? - u čuđenju je napisao jedan član.

Kurir.rs / S.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track