HIT PONUDA ZA BRAK ISPOD KURIROVOG TEKSTA: Srpski penzioner traži DEVOJKU ili ŽENU za BRAK: Do detalja naveo šta nudi, poručio OVO
ponuda za brak, Foto: Profimedia

napisao u komentaru ispod kurirovog teksta na fejsbuku

HIT PONUDA ZA BRAK ISPOD KURIROVOG TEKSTA: Srpski penzioner traži DEVOJKU ili ŽENU za BRAK: Do detalja naveo šta nudi, poručio OVO

Društvo -

Bilo da šetamo gradom, vozimo se u gradskom prevozu ili čitamo oglase na internetu ili one koji su zalepljeni na banderama ili stanicama gotovo svakodnevno možemo da naiđemo na neki oglas zanimljivog sadržaja.

Bilo da je u sadržaju oglasa potražnja za izdavanje ili prodaju stanova, posao, ili nešto treće, u moru tih oglasa s vremena na vreme naiđemo i na nekoga ko je baš preko oglasa rešio da se oženi ili uda.

Naime, ovog puta je jedan naš građanin odlučio da napiše oglas i to ni manje ni više nego u komentaru ispod Kurirovog teksta na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Tražim ženu da se uda za mene. Penzija mi je 1.400 evra nemam kredite. Imam manji stan u Stutgartu i manju kućicuod roditelja kod Požarevca. Pijem pivo dnevno dve flaše, ne pušim cigarete. Ja sam nemački penzioner. Bio sam varioc od 1981. gastarbajter Srbin i nisam se ženio, a pre sam živeo sa prijateljicom.

OGLAS
foto: Printskrin/Facebook

Voleo bih da nađem neku našu devojku ili ženu bez obzira na godine. Imam 74 godine, a što se tiče zdravlja hvala Bogu sve je u redu i sve se možemo lepo dogovoriti za bračni odnos - napisao je on u komentaru.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track