13:09

OVO JE NEPOGREŠIVI RECEPT ZA USPEH Psiholog Ćulafić OTKRILA najveće tajne naše podsvesti VAŽNO JE SHVATITI JEDNU STAVR!

važna tema

OVO JE NEPOGREŠIVI RECEPT ZA USPEH Psiholog Ćulafić OTKRILA najveće tajne naše podsvesti VAŽNO JE SHVATITI JEDNU STAVR! (VIDEO)

Društvo -

Oni su bolji od svih, savršeni, moćni, ali niko ne zna zašto, jer iza njih ne postoji karijera, ne postoji rad. Oni su grandiozni u nastupu i uvek daju do znanja da su iznad vas. To mogu biti prijatelji, poznanici, ali i članovi porodice i partneri u vezi.

Biljana Ćulafić
foto: Kurir televizija

Takvim stavom vas iritiraju i često dovode u situaciju da preispitujete sopstveni život. Ko su ti ljudi i odakle im to moćno samopouzdanje za koje nemaju pokriće?

O tome je govorila današnja gošća Pulsa Srbije na Kurir televiziji Biljana Ćulafić, diplomiranog pedagoga i psihoterapeuta za porodicu i traume.

- Pitanje o samopouzdanju je uvek aktuelno i bitno. Pitanje je da li ga ima ili nema. Mi imamo nisko samopouzdanje zbog pogrešne slike o sebi. Moramo da preispitamo to. Sliku o sebi stvaramo kada razgovaramo sa drugima. Drugi su naša ogledala. Naše samopouzdanje prvo razvijamo sa mamom i tatom. Ako su nas oni poštovali i poštuju, ako dobijamo pohvale na osnoviu stvarnih učinaka, ako i roditelji imaju samopouzdanje, onda mi učimo po modelu i onda ćemo i mi sigurno imati samopouzdanje - rekla je Ćulafić.

Ceo video možete pogledati ISPOD:

13:09

OVO JE NEPOGREŠIVI RECEPT ZA USPEH Psiholog Ćulafić OTKRILA najveće tajne naše podsvesti VAŽNO JE SHVATITI JEDNU STAVR!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:01

NAJRANIJI ZNACI DA IMATE POSLA SA PSIHOPATOM! Psiholog opisala crte ličnost disfunkcionalnih osoba PREPOZNAJU SE KOD DETETA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track