DOBRE SU ŽENSKE, TOPLA JE VODA! Hit izjava za Kurir TV sa plaže u Novom Sadu SRBIJA POPADALA OD SMEHA POSLE OVOG KOMENTARA (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

smeh do suza

DOBRE SU ŽENSKE, TOPLA JE VODA! Hit izjava za Kurir TV sa plaže u Novom Sadu SRBIJA POPADALA OD SMEHA POSLE OVOG KOMENTARA (VIDEO)

Društvo -

Plažu Oficirac, na Dunavu kod Novog Sada, vikendom poseti i do dve hiljade kupača. Jedan od kupača na ovoj plaži imao je urnebesni komentar.

Naime, on je naveo da mu se mnogo sviđa Oficirac jer je pusta plaža i može da se pravi roštilj. Mada nakon toga imao je komentar na devojke i na vodu koji je nasmejao mnoge.

00:09

Hit izjava Novosađanina: Dobre su ženske, topla je voda!

Inače, Oficirac je jedna od divljih plaža ali i jedn aod najposećenijih. Mnogi posetioci ove plaže govore kako je voda Dunava najčistija na Oficircu. Takođe napominju da je jedina stvar koju fali ovoj plaži jesu tuševi.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:40

Hit scena u Beogradu, mladi uhvaćeni u sred akcije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track