PODSEĆA NA OCA Luki su bile samo 3 kad je sedeo tati na ramenima a sad ima 29, ovo je sin pokojnog Zorana Đinđića (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen

odrastao bez oca

PODSEĆA NA OCA Luki su bile samo 3 kad je sedeo tati na ramenima a sad ima 29, ovo je sin pokojnog Zorana Đinđića (FOTO)

Društvo -

BEOGRAD - Mnogi ga se sećaju kako bebe ili dečačića na ramenima tate Zorana, ali Luka Đinđić odavno je odrastao čovek.

1 / 5 Foto: Zoran Đinđić.org

Napunio je 29 godina i najveći deo života proveo bez oca. Kao sin poznatih roditelja i danas se građani Srbije interesuju kako izgledaju on i njegova starija sestra Jovana (32) koji su završili željene škole, bave se svojim poslovima i ne eksponiraju se u javnosti.

Ko se seća tadašnje Srbije i druge polovine teških devedesetih, seća se i kako je trogodišnji Luka bio jedna od maskota studentskih demonstracija 1996/1997. godine.

Svet je tada obišla fotografija mališana na tatinim ramenima mada mnogi tada nisu znali da je to njegov sin nego mislili da je eto tek tako uzeo neko dete za slikanje.

Nažalost, jedna od sledećih fotografija bila je ona sa majkom Ružicom i sestrom Jovanom na sahrani a potom i na brojnim pomenima, od 12. marta 2003. godine pa na ovamo.

Ko god ga vidi kaže da podseća na oca, mnogima i ne liči ali ima ono nešto zbog čega se tačno zna čiji je sin. Diplomirao je i to na Fakultetu političkih nauka.

Fotografija Luke iz 2018. godine

Luka Đinđić, 2018
foto: Beta/Miloš Miškov

Sestra Jovana (32) liči na majku ali njenu fotografiju popilično je teško naći jer se ne eksponira u javnosti. Krasi je, kažu, rečitost na oca a kako se pisalo pre koju godinu radi pri Vladi Srbije.

ĆERKE BORISA TADIĆA IZRASLE U LEPOTICE Pre 10 godina kao klinke išle s tatom na glasanje, a Maša sad izgeda ovako! (FOTO)

Zoran Đinđić, Ružica Đinđić, Luka Đinđić, Jovana Đinđić
foto: Zoran Đinđić.org

Diplomirala je Komunikologiju, a školovanje dovršila u Londonu a od 2017, kako su pisali beogradski mediji, radi na polju rodne ravnopravnosti.

Kurir.rs/Youtube/Foto: zoranđinđić.org

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track