NI ARKAN OVO NIJE SMEO: Ušao je u radnju Marka Miloševića i nakon svađe oko 100 maraka PRED SVIMA MU UDARIO ŠAMAR!
Foto: Youtube Screenshot

HIT PRIČA

NI ARKAN OVO NIJE SMEO: Ušao je u radnju Marka Miloševića i nakon svađe oko 100 maraka PRED SVIMA MU UDARIO ŠAMAR!

Društvo -

Vrlo često se u kontekstu pominjanja Marka Miloševića, sina nekadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, pominju i šamari. I uvek su nagađanja - ko je i kada udario šamar Marku Miloševiću?

Jedna od prvih verzija je bila da je Marka šamarao Arkan. O tome Žarko Popović, nekadašnji šef odeljenja za krvne delikte kaže:

"Arkan nije šamarao Marka Miloševića. Ni u ludilu. Inače Slobodan Milošević je voleo i poštovao Arkana. Ne verujem da bi se Arkan usudio na tako nešto."

Ali postojao je neko ko se usudio. I to javno. Bio je to Rade Ćaldović Ćenta, žestoki momak iz perioda devdesetih.

Rade Ćaldović Ćenta
foto: Privatna Arhiva

"Rade Ćaldović je tog dana kupovao neki parfem u fri-šopu na aerodromu. Nije imao sitno, pa je prodavačici dao 100 maraka. Ona mu je rekla da nema sitno da mu vrati i onda je on uzeo parfem i rekao da će doći ovih dana da plati. Vlada Tref i Marko Milošević su držali sve fri-šopove u Srbiji. Imali su monopol nad tim. Milioni su se tu okretali. I priđe Marko, počne da pridukuje nešto Ćenti i ovaj mu udari takvu šamarčinu da ga je izvrnuo naopako. Eto, tako je bilo", ispričao je Popović u emisiji Aktuelnosti na TV Happy.

Slobodan Milošević, Marko Milošević
foto: Youtube Printscreen

E, sad, nije Ćenta bio jedini. Priča se da je Marku šamar udario i Vlada Tref. Iako su Marko i Tref bili prijatelji i saradnici, na osnovu priča određenih ljudi, gajili su ljubav prema istoj ženi. U pitanju je bila Trefova prva žena koju je, navodno, zatekao sa Miloševićem na Kopaoniku. On je tada njen automobil šlep službom poslao nazad za Beograd a Marku je lupio šamar koji mu, po mišljenju mnogih, sin predsednika nije oprostio.

Kurir.rs

Bonus video:

01:03

MILOŠEVIĆ NIKADA NIJE OTIŠAO NA TITOV GROB: Joška Broz brutalno o prošlosti OVAJ IZAZOV JOŠ NIJE PRIHVATIO NIKO OD POLITIČARA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track