MLADIĆ NA MREŽAMA OBJAVIO OGLAS ZA ŽENIDBU I OD OVOGA ZAVISI KOJU DEVOJKU ĆE IZABRATI: Usledili ŠOK komentari, ovo nije očekivao
Foto: Profimedia

KOLIKO JE OVO VAŽNO ZA BRAK

MLADIĆ NA MREŽAMA OBJAVIO OGLAS ZA ŽENIDBU I OD OVOGA ZAVISI KOJU DEVOJKU ĆE IZABRATI: Usledili ŠOK komentari, ovo nije očekivao

Društvo -

Na društvenoj mreži Tviter se pojavio oglas za ženidbu. Mladić je u tvitu objavio da traži "životnu izabranicu", ali da uz to traži miraz.

- Odlučio sam da se oženim. Ispod ovog tvita možete da pišete šta dajete u miraz kako bih odlučio koja od vas će biti moja životna izabranica - napisao je budući mladoženja u tvitu.

mladoženja
foto: Profimedia

Ova ponuda je pokrenula lavinu komentara i to najčešće devojaka.

oglas, ženidba
foto: Printskrin Tviter

- Sedam pasa i mačaka sa tendencijom povećanja - piše u prvom komentaru:

- Pa ja već dve godine ne mogu da se otarasim mog psa, a ti oćeš još njih sedam da mi dovedeš. Neka fala - odgovorio je mladić:

- Imam svašta, al` volim da je sve moje tako da ništa, nema veze i tako mi se ne udaje - prokomentarisala je jedna devojka:

- Ako ti treba žena uzmi moju! Šifra - dogovorit ćemo se - duhovito je prokomentarisao jedan korisnik, dok mu je autor odgovorio:

1 / 2 Foto: Printskrin Tviter

- Hvala na ponudi, ali tražim ženu koja nije navikla na tako visoki standard.

- Traume iz detinjstva, frustracije iz mladosti. Šta ćeš više - dodala je jedna devojka, dok se mladić ipak nadao da će dobiti neku zemlju ili bar kuću na selu.

Ipak, sudeći po komentarima neki su pomislili da se mladić samo šali.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track