DETALJNA PROGNOZA ZA OKTOBAR, DAN PO DAN! BIĆE LEPŠI I TOPLIJI OD SEPTEMBRA: Do 20. u mesecu tek 3 dana kiše, temperature i do 23!
Foto: Beta/Dragan Gojić

miholjsko leto

DETALJNA PROGNOZA ZA OKTOBAR, DAN PO DAN! BIĆE LEPŠI I TOPLIJI OD SEPTEMBRA: Do 20. u mesecu tek 3 dana kiše, temperature i do 23!

Društvo -

BEOGRAD - Septembar nas je iznenadio hladnoćom i niskim temperaturama pa su se mnogi dogrevali u mesecu u kojem smo prethodnih godina skoro svakodnevno nosili sandale, šortseve i kratke rukave.

Mnogima je pad temperature bio dobrodošao da se rashlade posle vrelog leta za koje su mnogi izračunali da je bilo jedno od najtoplijih otkad se temperature mere.

Iako je mnogima jedan od najlepših meseci u godini bio razočaravajuće hladan, oktobar, ako je sudeći prema prognozama, obećava Miholjsko leto u punom sjaju...

jesen, 26. okt 2021.
foto: Beta/Dragan Gojić

Prema prognozi kuće Akuveder (AccuWeather) za oktobar u, recimo, Beogradu prognozirane su temperature od oko 20 stepeni Celzijusa sa samo tri kišna dana do 20. u mesecu.

Biće par dana između tih dvadesetak kad će temperatura pasti za par stepeni, ali do 20. oktobra vreme bi trebalo da bude baš lepo i prijatno toplo tokom dana.

Čak ni jutarnje temeprature ne bi trebalo da budu niske - od 10 do 13 stepeni, što je više nego sad. Tek u poslednjoj dekadi kreće pad na jutarnje od 5 stepeni Celzijusa i dolazak kiše i najviših dnevnih od petnaestak stepeni.

Prema ovoj prognozi i sam početak novembra beleži najviše dnevne temeprature od 17-18 stepeni.

Pogledajte...

oktobar, prognoza, prognoza za oktobar, Vremenska Prognoza
foto: Accuweather Printscreen

Kurir.rs/SĐP/AccuWeather

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track