02:32

ALO BRE IDIOTE POKVARENI, DOĆI ĆU TI U BEOGRAD! Skandalozan sukob Šormaza i Damjanovića u programu uživo SRBIJA U OSTALA U ŠOKU

KURIR TV

"ALO, BRE IDIOTE POKVARENI, DOĆI ĆU TI U BEOGRAD"! Skandalozan sukob Šormaza i Damjanovića u programu uživo SRBIJA U ŠOKU (VIDEO)

Društvo -

Dragan Šormaz, direktor Evroatlantskog saveta Srbije, i Igor Damjanović, novinar-izveštač iz Ukrajine, bili su gosti jutarnjeg programa Kurir televizije gde su se dotakli trenutnih dešavanja u Ukrajini, ali i samog rata.

Naime, prilikom sukoba stavova Damjanović je ostao u čudu pa je nazvao Šormaza "fašistom". Nakon čega je nastao sveopšti haos u studiju.

- Pa dakle, gospodin Šormaz pokazuje jedan fašistički manir - rekao je Damjanović.

Dragan Šormaz, Igor Damjanović
foto: Kurir televizija

- Ja sada treba da sedim u studiju i da slušamo ovo. Kako te bre nije sramota da mi kažeš da sam ja fašista. Idi "ćeraj" se tamo po Crnoj Gori. Sram te bilo - rekao je Šormaz.

- Alo bre umukni idiote jedan pokvareni. Doći ću u Beograd pa ćemo se ja i ti sresti gde god hoćeš. Idiote jedan pokvareni - rekao je Damjanović.

Dragan Šormaz, Igor Damjanović
foto: Kurir televizija

- On je mene nazvao fašistom koji sam odlikovan od moje države ovde. Ako će on nastaviti da priča ja ću napustiti program - rekao je Šormaz.

On je potom i probao da napusti studio, ali se ipak vratio nakon što su voditelji smirili strasti.

Dragan Šormaz, Igor Damjanović
foto: Kurir televizija

Posle nekog vremena on se ponovo obratio voditeljima gde je naveo da će tužiti Damjanovića za ovaj ispad.

- Obeštavam vašu kuću da su mi već advokati javili da ću tužiti ovog gospodina. Podnećemo krivičnu prijavu protiv njega, pa ćemo videti gde će završiti kada sleti u Beograd - rekao je Šormaz.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:47

ŠOKANTNA IZJAVA ŠORMAZA: Ukrajina je stigla do GRANICE SA RUSIJOM! Vojska Kijeva broji do 900.000 hiljada PUTIN JE U PROBLEMU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track