GAZDA MI POVEĆAO KIRIJU SA 180 NA 400 EVRA JER SU NAM DOŠLI RUSI: Besni student izneo detalje: OBOLELI STE OD PARA! SRAMOTA!
Foto: Shutterstock

muke

GAZDA MI POVEĆAO KIRIJU SA 180 NA 400 EVRA JER SU NAM DOŠLI RUSI: Besni student izneo detalje: OBOLELI STE OD PARA! SRAMOTA!

Društvo -

U jednoj grupi za izdavanje stanova na društvenim mrežama student jednog beogradskog fakulteta se požalio kako mu je stanodavac povećao kiriju sa 180 na čak 400 evra!

- Hteo bih samo da izjavim u ovoj grupi i da se požalim od strane gazde stana u kojem sam trenutno. Povećana mi je kirija od 180 evra na 400 evra zbog eto, kako su oni rekli: "Sve je poskupelo, vidite da je mleko toliko, da su računi toliki i "Rusi nam došli”. Treba da vas je sve takve sramota - napisao je student u objavi i dodao:

- Nije me briga kome dajete stanove i tako dalje, ali da zbog ovakvog bezobrazluka moram da izađem iz stana koji je dva sa dva, za koji ne vredi ni 200, a kamoli 400 evra, nego, eto, primoran si jer je sve postalo katastrofa što se tiče stanova..

0211398466, Mostar, zgrada
foto: Profimedia

Ali, alo, ljudi, pa da li vi imate ljudskosti uopšte, oboleli ste od tih para, razmislite da neko ima decu! Žao mi je što niko ne reaguje na ovakve stvari i što ne kontroliše, sramota je velika. Izvinjavam se zbog ovoga, nepotrebni su možda ovakvi komentari, ali jednostavno sam imao veliku potrebu da kažem sve ovo - poručio je zabrinuti student.

student
foto: Prin tscreen/Facebook

Ova objava je pokrenula lavinu komentara, a jedan od njih je:

- 200 odsto na dve tri hiljade dinara nije isto kao i na 200 evra. Stan do juče 200 evra, a sutra 400, tako da ne može preko noći. Bolje na dva tri meseca dizati po 20 evra, nego ovo što gladni kesa rade.

Kurir.rs

Bonus video:

04:12

MNOGI PRAVE OVU GREŠKU KAD UZIMAJU KREDIT ZA STAN! Stručnjak detaljno objasnio ŠTA JE NAJVAŽNIJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track