ISPOVEST PROFESORKE KOJOJ SU ĐACI IZMAKLI STOLICU: Živim sama sa dva maloletna deteta, ovo ni u snu nisam mogla da zamislim!
Foto: Privatna arhiva, Printscreen

EKSKLuzivno za kurir

ISPOVEST PROFESORKE KOJOJ SU ĐACI IZMAKLI STOLICU: Živim sama sa dva maloletna deteta, ovo ni u snu nisam mogla da zamislim!

Društvo -

Profesorka, koja je doživela da joj učenici izmaknu stolicu i sve to snimaju i plasiraju na društvene mreže, u razgovoru za Kurir kaže da se loše oseća nakon svega što je doživela.

- Postupak je pokrenut, ja sam na bolovanju. Ni u snu nisam mogla da zamislim da ću da doživim nešto ovako. Moj sin je dobio taj snimak, i on je potresen. Živim sama sa dva maloletna deteta. Ničim izazavano je došlo do ovog incidenta, nisam ranije imala nekih problema sa tom decom, sem onih sitnijih kada je u pitanju kašnjenje na časove - priča nam ova profesorka.

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi da su đaci na času izmakli stolicu profesorki, pustili je da padne, a sve to snimali i smejali se.

Profesorka
Profesorkafoto: Privatna arhiva

Naša sagovornica dodaje i da se trudi da što manje misli o ovom incidentu.

- Trudim se da se izdignem, ali sam zbog svega morala da potražim i pomoć psihijatra. Kao profesor radim 21 godinu i nikada nisam doživela ovako nešto. O kaznama ovih učenika ne bih da govorim, nisam ja ta koja kažnjava - zaključila je ona za Kurir i naglasila da je dobila dosta poruka podrške od kolega.

Kurir.rs/ Mina Branković

Bonus video:

02:04

SASLUŠAN PROFESOR, ŽRTVE TEK SAD STREPE! Stručnjaci za Kurir TV: Ovo je teško dokazivo, STUDENTKINJE TRPE PRITISAK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track