ŠTA SE DEŠAVA S PORODICOM ĆIRIĆ POSLE IZBACIVANJA NA ULICU? Majka: Deca su u šoku, muž i ja im govorimo da je sve u redu (VIDEO)
Foto: Kurir tv

i pravda i dom

ŠTA SE DEŠAVA S PORODICOM ĆIRIĆ POSLE IZBACIVANJA NA ULICU? Majka: Deca su u šoku, muž i ja im govorimo da je sve u redu (VIDEO)

Društvo -

Priča o šestočlanoj porodici Ćirić koju je stanodavac ostavio bez krova nad glavom i ličnih stvari tako što je promenio bravu, zaprepastila je sve svojom brutalnošću.

Majka Kristijana uživo se uključila u jutarnji program Kurir TV "Redakcija".

Porordica Todorović
foto: Kurir tv

Kako je navela za Kurir TV razlog za izbacivanje iz stana je bila dečja graja i vika koja je smetala komšijama.

Porordica Todorović
foto: Kurir tv

Kristijana Ćirić je gostovala u emisiji Redakcija, gde je predstavila voditeljima i gledaocima situaciju i apelovala na građane koji su u mogućnosti da se jave i pravno pomognu.

Kristijana Ćirić, Nemanja Todorović
foto: Kurir televizija

Na pitanje novinara kako su deca doživela ovu neprijatnu situaciju, majka je prenela da je to traumtično iskustvo, posebno za decu, ali da su se suprug i ona potrudili da im ublaže sve pričom.

- Deci je to sve bilo šok. Sve se desilo preko noći. Mi se kao roditelji trudimo i rekli smo im da to svakom može da se desi. Suprug i ja smo im to prikazali kao nešto što je normalno u životu i da ćemo se jednog dana svemu tome smejati - izjavila je Ćirić.

02:23

DECI JE TO SVE ŠOK! Porodica Ćirić koja je nedavno izbačena iz stana u Surčinu obračunaće se PRAVNO s BRUTALNIM stanodavcem

A kako su rešili pravni deo problema Ćirić je zadovoljno ispričala, da se vrlo brzo odazvala gospođa koja će im pružiti i pravnu pomoć.

- Ona ima veliku želju da nam pomogne maksimalno i trajno. Takođe je pravnica - rekla je Ćirić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja