SHOPPSTER PONUDA OVOG CRNOG PETKA ODUŠEVLJAVA SVE KUPCE
Foto: Promo

SHOPPSTER PONUDA OVOG CRNOG PETKA ODUŠEVLJAVA SVE KUPCE

Društvo -

Crni petak je najveći šoping praznik u svetu, koji postaje sve popularniji i kod nas. Ove godine Crni petak pada 25. novembra, a odlikuje ga bogata trgovačka ponuda raznih proizvoda iz najrazličitijih kategorija. Ovim povodom, Shoppster.rs, prva i najveća online i TV prodavnica u Srbiji, i ove godine u svim kategorijama već sada nudi popuste do 50% sve do 27. novembra. Iz kompanije najavljuju i dodatnu akciju nakon Crnog petka, koja sledi u ponedeljak, 28. novembra - Cyber Monday.

Kupovinom na online prodavnici Shoppster.rs, izbegavate gužve u tržnim centrima i redove na kasama, štedite vreme i birate između 180.000 proizvoda i 3.500 brendova baš ono što vam je potrebno po najpovoljnijim cenama. Uz to, iz udobnosti fotelje, na jedan klik, možete naručiti paket koji će vam D Express kuriri u rekordnom roku dostaviti na željenu adresu. Ukoliko vam više odgovara, možete brzo i lako preuzeti svoju pošiljku i na najbližem D Express paketomatu.

shoppster
foto: Promo

Shoppster poručuje da će ove godine, globalna šoping euforija koju zovemo Crni petak značiti isključivo udobnost i uživanje u potrazi za najboljim akcijama. Na popustima se, između ostalog, mogu naći Samsung QLED televizori, Candy i Whirlpool iz kategorije Bela tehnika, Toshiba laptop računari, kao i Shoppster fitnes program, prečišćivači vazduha i Eterna Kolagen kao najnoviji proizvod iz linije Shoppster brendova. Obaraju se i cene kompletne ponude šminke brendova Maybelline i L’oreal Paris, izuzetno popularna linija posuđa brenda Praktična Žena, ali i oprema za bebe, decu i kućne ljubimce.

Programi lojalnosti za dodatne uštede

U ovom periodu još više dolaze do izražaja pogodnosti koje mogu da ostvare članovi programa lojalnosti, Shoppster Smart – iz kompanije poručuju da je sada pravi momenat da kupci otkriju načine za dodatnu uštedu pomoću ovog programa, kao i da detaljno personalizuju svoje iskustvo online kupovine.

Uz sve pogodnosti, pravo je vreme da sebi i najmilijima obezbedite sve što vam je potrebno pred praznike i zato ne propustite najbolju Shoppster ponudu do sada - Crni petak!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja