MA, POBEĐUJEMO BRAZIL! DAME IZ VLADE O PROGNOZAMA: Ministarka Đedović u DRESU SRBIJE bodri orlove, Tanaskovićeva obožava fudbal!
Foto: Instagram

utakmica

MA, POBEĐUJEMO BRAZIL! DAME IZ VLADE O PROGNOZAMA: Ministarka Đedović u DRESU SRBIJE bodri orlove, Tanaskovićeva obožava fudbal!

Politika -

I dame iz Vlade Srbije i pored važnih državničkih obaveza ne zaostaju za muškim kolegama iz Nemanjine 11, pa će pomno pratiti večerašnju utakmicu i nadaju se da će Srbija savladati Brazil!

Ministarka energetike Dubravka Đedović je na svoj Instgram profil okačila sliku sebe u dresu Srbije kako bi poslala podršku srpskim reprezantivcima, a u izjavi za Kurir i otrkila da želi da ih dočeka na čuvenom balkonu kao šampione!

- Orlovi su pokazali odličnu igru, čula sam da je atmosfera u svlačionici sjajna i da naravno idemo na pobedu. U timu imamo momke koji su već osvajali Svetsko i Evropsko prvenstvo u mlađim kategorijama, a selektor Stojković je vratio pobednički duh i mislim da zaista imamo velike šanse večeras. Inače, očekujem da cemo na ovom Mundijalu pokazati zasto se u nasoj zemlji fudbal toliko voli i ko zna, možda na Svetog Nikolu dočekamo momke na balkonu. Napred Orlovi! - kazala je Đedović u izjavi za Kurir.

Ministarka za evropske integracija Tanja Miščević kazala je za Kurir da, iako inače ne prati fudbal, će večeras čvrsto držati pesnice srpskoj reperezentaciji, dok je ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković otkrila za Kurir da njen devetogodišnji sin trenira upravo fudbal i da je veliki zaljubljenik u ovaj sport.

Jelena Tanasković
foto: Kurir Televizija

- Uz njega sam mnogo naučila o fudbalu i igračima, pa sam i sama zavolela da gledam utakmice. Reprezentaciju Srbije ćemo budno ispratiti i bodriti u svakoj utakmici na Svetskom prvenstvu i jedva čekam da slavimo pobede naših momaka. Podrazumeva se da očekujem pobedu u duelu Srbija-Brazil - kazala je Tanaskovićeva.

Ministarka zdravlja Danica Grujučić kazala je za Kurir da nažalost nema kada da gleda utakmice svetskog prvenstva u fudbalu.

(Kurir.rs/J.Pronić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track