NOVO VRŠNJAČKO NASILJE U SURDULICI! Dečaka pretukli posle treninga, zbog udarca u glavu NE MOŽE DA JEDE! Otac izneo JEZIVE DETALJE
Foto: Privatna arhiva

JEZIVO

NOVO VRŠNJAČKO NASILJE U SURDULICI! Dečaka pretukli posle treninga, zbog udarca u glavu NE MOŽE DA JEDE! Otac izneo JEZIVE DETALJE

Društvo -

Moje dete ima 15 godina i od svoje šeste godine se bavi košarkom, a 22. novembra je dobio batine nakon treninga od svog vršnjaka koji već duže vreme vređa njega, našu porodicu i maltretira ga, a sada je i brutalno nasrnuo na njega, tvrdi za Kurir otac dečaka iz Surdulice koji je bio žrtva nasilja.

- Njih dvojica treniraju zajedno košarku već neko vreme, a do tuče je došlo iznenada kada mu je nakon treninga ovaj dečak prišao i oteo mu vodu. Tu je počeo i da mu govori ko je on, šta se pravi pametan ako je dao trojke, šta umišlja ako ima dobre patike. Moj sin je odgovorio da ne želi da se svađa i želeo je da prećuti na njegove uvrede, ali ovaj nije odustajao. Nastavljao je da vređa, a onda mu je i bacio flašicu sa vodom - navodi zabrinuti otac i dodaje:

Surdulica, Vršnjačko Nasilje
foto: Privatna Arhiva

- Zatim je krenuo da ga vređa kako je njegov otac lopov, kako mu je majka ku*va, kako je on preko veze u klubu. Kada se moje dete okrenulo jer nije odgovaralo na uvrede i prozivke, ovaj ga je silno udario otpozadi i moj sin je glavom prvo udario u zid, a zatim kada je pao ovaj ga je krvnički udario pesnicom u glavu.

Otac tvrdi i da su tada naišla dva starija tinejdžera koja su trenirala i odvojila su nasilnika od mog sina.

- Zbog ovih ozbiljnih povreda moje dete ne može da jede, ne može da zatvori oko, a danas ga vodimo i kod lekara na pregled zbog bolesti koju je davno imao. Moje dete je uspelo da se izleči, redovno trenira, a sada ga vršnjak brutalno tuče i maltretira i to sve zbog ljubomore - tvrdi otac dodajući da je policija obaveštena o svemu.

- Policajac koji je uzimao izjave od mene i oca drugog dečaka kada je video kako izgleda glava mog povređenog sina pitao je oca dečaka koji je tukao moje dete kakve povrede ima njegovo dete da bi on odgovorio bez imalo srama: "Moje dete ima povrede ruku od udarca", na šta je njegov sin dodao kako ga zaista boli ruka jer je silno udario mog sina.

Surdulica, Vršnjačko Nasilje
foto: Privatna Arhiva

Ne mogu da verujem da jedan roditelj tako nešto može da kaže jer tom rečenicom je pokazao da podržava svog sina i to što tiče drugu decu. Ja kao roditelj neću da dopustim da se ovo završi bez kazne, podneo sam tužbu protiv roditelja, a i uzeo sam advokata.

Kurir.rs/ A. K.

Bonus video:

00:48

VRŠNJAČKO NASILJE SE DOGAĐA SVAKODNEVNO! Stručnjaci imaju eventualno rešenje! Premalo zaposlenik, a prevelika tolerancija na teror

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track