POKLON KOMPANIJE “KNEZ PETROL“ GENERACIJI UČENIKA TREĆEG RAZREDA OŠ“BOŠKO PALKOVLjEVIĆ PINKI“ IZ BATAJNICE
Foto: Promo

DRUŽIMO SE NA ZLATIBORU!

POKLON KOMPANIJE “KNEZ PETROL“ GENERACIJI UČENIKA TREĆEG RAZREDA OŠ“BOŠKO PALKOVLjEVIĆ PINKI“ IZ BATAJNICE

Društvo -

U susret praznicima i poklonima kompanija“ Knez Petrol“je obradovala celu generaciju trećeg razreda OŠ“Boško Palkovljević Pinki“i učenike drugih generacija koji su se istakli na opštinskim i gradskim takmičenjima,vikendom na Zlatiboru.

Vikend pod sloganom DRUŽIMO SE NA ZLATIBORU!,je upravo to ,poziv na druženje ,igru,pesmu,prirodu.Shodno savremenom vremenu u kome živimo,tehnološkom napretku,računarima,pametnim telefonima i svi onim što čini običan dan.

Knez Petrol, OŠ Boško Palkovljević Pinki, Zlatibor
foto: Promo

Kompanija „Knez Petrol“ je ovim poklonom pokušala da promeni svakodnevnicu,ulepša vikend deci i nagradi ih za zalaganje,rad,trud i postignute rezultate.

Realizovana ideja kompanije „Knez Petrol“ pod sloganom DRUŽIMO SE NA ZLATIBORU! je nešto što, kompnija, želi da postane tradicija.Putovanje koje će biti podstrek i nagrada za svakog učenika.Datum u godini kom će se deca radovati i na kom će odložiti svoje svakodnevne aktivnosti i zameniti ih igrom i druženjem.

Svet ostaje mlađima!

„Naša kompanija ima duboku svest o tome da naša deca oblikuju našu zajedničku budućnost i da je svaki vid podrške deci korak dalje u pravcu bolje i srećnije budućnosti za sve nas.Sa velikim zadovoljstvom i puno pozitivne energije pristupili smo projektu“Družimo se na Zlatiboru“-poručio je Zlatko Aničić ,direktor kompanije“Knez Petrol“.

Knez Petrol, OŠ Boško Palkovljević Pinki, Zlatibor
foto: Promo

Direktorka škole Ljiljana Čikoš se ovom prilikom u ime učenika,roditelja,kolektiva i u svoje lično ime zahvalila kompaniji i direktoru koji znaju da ulaganje u decu znači ulaganje u budućnost. Radujemo se ovom poklonu.Hvala Vam.

„Učenici naše škole,generacija učenika trećeg razreda kao i nagrađeni učenici na opštinskim i okružnim takmičenjima,dobili su priliku da putuju,druže se i uživaju na Zlatiboru zahvaljujući kompaniji „Knez Petrol“.Moram da napomenem da nije prvi put da kompanija“ Knez Petrol“ daruje naše učenike.Ovo je samo jedan u nizu poklona koji su naši učenici dobili.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track