KUPILA SAKO U SEKEND HENDU I PRESTRAVILA SE ZBOG PORUKE U DŽEPU: Zbog onog što piše neće joj pasti na pamet da ga obuče! ŠOK
Foto: Olaf Speier / Alamy / Alamy / Profimedia, TikTok/jelena_mua

neverovatno

KUPILA SAKO U SEKEND HENDU I PRESTRAVILA SE ZBOG PORUKE U DŽEPU: Zbog onog što piše neće joj pasti na pamet da ga obuče! ŠOK

Društvo -

Kupovina iz "druge ruke" postala je veoma popularna u Srbiji, jer je dosta povoljnija, a markiranu garderobu možete da nađete po neverovatno niskim cenama.

Tako je jedna žena pazarila u radnji polovne garderobe i rešila da se novom krpicom pohvali komšinicama. Međutim, niko nije očekivao da će ono što je pronašla u džepu sve da ih ostavi bez teksta.

@jelena_mua tajna poruka u sakou? ja sam ovo jedva snimila jer mi je ispricala pre snimka, pa se dobar deo snimka jedva suzdrzavam da se.ne smejem? #foryou #fyp #jelenamua #tajnaporuka #secondhand ♬ original sound - jelena_mua

"Komšinica otišla u sekend hend kupila neki kaput, sako, šta je već. Došla je kući kod nas da se pohvali kako izgleda, zavukla ruku u džep kad u džepu poruka. Otvara poruku, a u poruci piše "u ovome da me sahranite", ispričala je korisnica Tiktoka koja se potpisuje kao Jelena na ovoj mreži.

Potom je upitala i da li će da nosi sako.

"Tajna poruka u sakou. Ja sam ovo jedva snimila jer mi je ispričala pre snimka, pa se dobar deo snimka jedva suzdržavam da se ne smejem", stoji u opisu ovog videa koji je mnoge nasmejao.

"Ja našao 50 evra", "Slatko, moja tašta našla 100 čeških kruna...živa istina...častila nas", neki su od komentara ispod ove objave.

"Neko je hteo da se našali sa mušterijama", još je jedan od komentara.

Savet potrošačima je da dobro proveravaju stvari pre kupovine, jer ukoliko ne obratite pažnju može da vam se desi da polovnu haljinu platite duplo skuplje nego novu u prodavnici na sniženju!

Sa druge strane, kada su dodatni popusti možete da se obučete "od glave do pete" i za 500 dinara.

Oni koji nemaju problem s nošenjem odeće iz "druge ruke" verovatno su već upoznati sa cakama onlajn kupovine. Naime, ukoliko bi neko da prođe što jeftinije, može u pretrazi na svakom oglasniku da ode na opciju niže cene i tako nađe stvari koje su maltene - džabe.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track