DETE JE TRAŽILO SMOKI I TAJ SMOKI NAM JE DONEO DVOSOBAN STAN! Malina za Kurir: Taman će ćerka u oktobru na fakultet u Beograd!
Foto: Privatna Arhiva

neverovatno

DETE JE TRAŽILO SMOKI I TAJ SMOKI NAM JE DONEO DVOSOBAN STAN! Malina za Kurir: Taman će ćerka u oktobru na fakultet u Beograd!

Društvo -

Malina Radisavljević (39) iz Blaca išla je u Kruševac kod svojih, a detetu je usput kupila smoki i još neke sitnice za 210 dinara. To joj je donelo dvosoban stan u Zemunskim kapijama u igri "Uzmi račun i pobedi".

- Jedva sam se nekako sabrala od šoka. Tek počinjemo da proslavljamo. Stan je došao u idealno vreme, ćerka ima 18 godina i u oktobru će na fakultet u Beograd. Taman imamo stan za nju - kaže za Kurir Malina.

Ona i suprug imaju i sina koji je treći razred. I upravo njemu je kupila pomenuti smoki.

- Eto, običan smoki koji je tražilo dete doneo nam je stan u Beogradu! Neverovatno!

Ona dodaje da je dobitni račun napravljen u Kruševcu, kada je sa desetogodišnjim sinom išla da obiđe svoje u Varvarinu.

- Po mojoj proceni oko 200 računa sam poslala - dodaje naša sagovornica.

Kako dodaje, učestvovala je u nagradnoj igri zato što je ovoga puta olakšan postupak učešća.

- Sada je sve mnogo jednostavnije, jer samo skeniram račun, ne mora da se sakupljaju i šalju poštom. To me je i podstaklo da učestujem - objašnjava ona.

Malina Radisavljević
Malina Radisavljevićfoto: privatna arhiva

Što se stana tiče, još uvek nisu načisto šta će sa njim, ali će ga najverovatnije koristiti za studije svoje dece. Kako njihova ćerka od oktobra kreće na fakultet, biće ona u njemu, a nadaju se kasnije i sin.

Radisavljevići su prosečna, poštena porodica u Blacu. I ona i muž imaju zaposlenje i pripadaju radničkim porodicama. Žive skromno, ali svojim platama omogućavaju deci da ne oskudevaju ni u čemu.

Ovo je treći put da Blačani dobijaju stanove u ovoj nagradnoj igri, jer su pre nje u ranijim kolima izvučeni Vesna Burgić i Dušan Spasić. Opština Blace i ovoga puta, kao i pre dve godine, dobila je specijalno piznanje, zbog učešća njenih stanovnika u nagradnoj igri. Oni su među prvima, prema broju stanovnika, koji su poslali najviše računa u nagradnoj igri.

Kurir.rs/B.R./J.S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track