ASTROLOG PREDVIĐA VELIKE POTRESE SVE DO OVOG DATUMA! Tvrdi da će proraditi vulkani a za sve su krive OVE DVE planete
Foto: Kurir TV, AP Hussein Malla

planete izazvale haos

ASTROLOG PREDVIĐA VELIKE POTRESE SVE DO OVOG DATUMA! Tvrdi da će proraditi vulkani a za sve su krive OVE DVE planete

Društvo -

Da li se zemljotres u Turskoj i Siriji mogao predvideti? Ovim pitanjem bavili su se u jutarnjem programu Kurir TV voditeljka Snežana Petrović i novinarka Ivana Jovanović.

Stručnjaci kažu da su planete trenutno tako aspektovane da nema bojazni za Srbiju, a mala je verovatnoća da će biti razornih potresa u regionu.

Astrolog Vladimir Vlajić izneo je svoja predviđanja za predstojeći period, rekavši da je i položaj planeta isprovocirao katastrofu u Turskoj i Siriji.

Astrolog Vladimir Vlajić
Astrolog Vladimir Vlajićfoto: Kurir TV

- Položaj planete u suštini se oslilava kako na nebu, tako i na zemlji. Ovo jesu neki aspekti u koji su uključeni Pluton kao razaranje i Uran kao zemljotres i ovo je apsekt koji će se osećati do 7. marta - rekao je Vlajić.

Astrolog nije isključio mogućnost novih eventualnih prirodnih nepogoda na ovim prostorima.

01:35

BIĆE JOŠ VELIKIH POTRESA DO 7. MARTA Astrolog: Proradiće vulkani, a zemlja će se opet tresti: ZA SVE SU KRIVI PLUTON I URAN

- Biće još elementarnih nepogoda poput erupcija Vulkana u Italiji, biće tektonskih promena, međutim, na samom prostoru Srbije i Balkana neće biti razornih posledica - kaže astrolog Vladimir Vlajić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track