OD PARFEMA I VAUČERA ZA MASAŽE, DO SKUPOCENIH SATOVA Šta sve roditelji poklanjaju nastavnicima: A nekad se kupovalo SAMO cveće
Foto: Promo

Roditelje drma osmomartovska groznica

OD PARFEMA I VAUČERA ZA MASAŽE, DO SKUPOCENIH SATOVA Šta sve roditelji poklanjaju nastavnicima: A nekad se kupovalo SAMO cveće

Društvo -

Osmomartovska groznica drma roditelje! Mnogi se utrkuju ko će predložiti bolju ideju za kupovinu poklona nastavnicama i vaspitačicama, a koliko je sve to postalo suludo, govore i primeri roditelja koji predlažu da im se kupe satovi, pa čak i zlato za Dan žena na poklon.

Mnogim roditeljima u Srbiji telefoni su se usijali još pre nedelju dana od poruka u zajedničkim Vajber grupama, gde se daju predlozi za poklone i dogovara se o kupovini.

Nekada se vaspitačicama i nastavnicama simbolično kupovalo cveće ili su deca sama izrađivala čestitke, slikala crteže i pisala pisma. Međutim, danas je situacija mnogo drugačija pa u obzir dolaze skupoceni pokloni.

Vaspitačicama i nastavnicama se poklanjaju parfemi, vaučeri za kupovinu, vaučeri za masaže i spa centre, a pojedine dobijaju čak i skupocene satove. Roditelji za poklone izdvajaju od 300 pa čak i do 1.000 dinara.

Koliko je sve otišlo predaleko, govori i to što je jedan otac u Vajber grupi sarkastično predložio da se skupe roditelji da podignu zajednički kredit i nastavnici kupe stan. Jedna majka je čak predložila da se kupi klima-uređaj za učionicu.

U jednoj od Vajber grupa roditelja jaslenih grupa, u koju je Kurir imao uvid, jedan otac je predložio da svako izdvoji po 1.000 dinara, kao i da bi vaspitačicama trebalo kupiti neki komad zlata, što je, naravno, odbijeno.

Kurir.rs/ M. B.

Bonus video:

00:31

SRELI SMO LEPU POLICAJKU ZORANU I PITALI DA LI JE DOBILA POKLON ZA 8. MART: Njen odgovor nam je ULEPŠAO DAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track