SRPSKI TELOHRANITELJ ODBRUSIO KLINTONU! Američki predsednik mislio da pravila za njega ne važe, ali Ajkulu ipak morao da posluša
Foto: Kurir Televizija, ZUMAPRESS.com / Zuma Press / Profimedia

realna priča

SRPSKI TELOHRANITELJ ODBRUSIO KLINTONU! Američki predsednik mislio da pravila za njega ne važe, ali Ajkulu ipak morao da posluša

Društvo -

Srpski telohranitelj Goran Dželatović Ajkula, koji je u svojoj karijeri čuvao mnoge poznate svetske zvezde poput Madone, Princa Harija, Dženifer Lopez, Fifti Centa, gostovao je u emisiji Realna priča na Kurir TV.

realna priča
foto: Kurir televizija

Tom prilikom izneo je zanimljivu epizodu iz svog života kada je ućutkao ni manje ni više nego bivšeg američkog predsednika Bila Klintona kojeg je takođe jedno vreme čuvao.

realna priča
foto: Kurir televizija

- Klintona sam čuvao zahvaljujući Bati Živojinoviću. Naime on mi je jednom prilikom rekao kako nikada nije odbio nijednu ulogu. Pošto sam oca izgubio jako rano, on je za mene bio autoritet. Kada sam dobio ponudu da čuvam Klintona, ja sam da ne bih sebe obrukao pred Batom odvalio neku enormnu cifru. Tad su bile popularne faks mašine i oni mi pošalju da prihvataju moje uslove - rekao je Dželatović.

Bata Zivojinovic, Velimir Bata Zivojinovic
foto: ATA Images

Opisao je kako je izgledao njegov prvi susret sa Klintonom, kada mu je i rekao tu čuvenu rečenicu od koje je bivši američki predsednik zanemeo:

- Prvi susret je izgledao tako da mi nije mi rekao ni dobro veče. To mogu i da razumem, imao je promociju knjige i milion papira u rukama. Bio je zaokupljen tim papirima i mogu da shvatim da me je zbog toga ignorisao. Međutim, u kolima sam video nešto kao delić šanse da "postignem gol". Rekao sam vozaču da stane.

A razlog zašto je Dželatović rekao vozaču da zaustavi vozilo jeste što Klinton nije ispoštovao jedan važan saobraćajni propis.

Bil Klinton
foto: AP

- Mi inače ne smemo da govorimo dok nas neko nešto ne pita. Kada je video da auto stoji jedno pet minuta podigao je glavu sa tih papira i pitao u čemu je problem. Rekao sam mu: "Da li možete da se vežete?", jer nije imao vezan pojas. On je rekao: "Ja to ne moram!" Ja sam rekao da nažalost mora da se veže, jer ja odgovaram za njegovu beznednost. On je i dalje odbijao i ja sam rekao: "U redu, onda ne idemo nigde!" Pitao me je odakle sam, tj. odakle je taj moj akcenat? Mogao sam tada bilo šta da odgovorim, ali rekao sam mu prvo da nije vreme i mesto za takva pitanja.

06:21

SRPSKI TELOHRANITELJ ODBRUSIO KLINTONU! Mislio je da pravila za njega ne važe, on ga spustio na zemlju i NATERAO GA DA IH POŠTUJE

Bivši predsednik SAD je, međutim, bio uporan.

- Nakon što je došlo do te nesuglasice i tih prebacivanja loptice, on je na kraju popustio, ali pod jednim uslovom. Rekao je da će se vezati ako mu kažem odakle sam. Tada sam izgovorio tu čuvenu rečenicu na engleskom: "Ja sam iz Srbije, iz Beograda!" (I am from Serbia, Belgrade). On se tako zalepio za zadnje sedište, uzeo pojas, vezao se i ućutao. Nije više reč progovorio. Osećao sam se da mi niko i ništa ne može u tom trenutku. Toliko sam bio ponosan na svoj grad i na svoju zemlju - kaže Dželatović.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track