STAN U BULEVARA DESPOTA STEFANA IZDAJE SE ZA 300 EVRA, A IMA ŠPORET NA DRVA: Gde kupujete drva, ispod poda ima neka KRTICA (FOTO)
Foto: Profimedia

strašno

STAN U BULEVARA DESPOTA STEFANA IZDAJE SE ZA 300 EVRA, A IMA ŠPORET NA DRVA: Gde kupujete drva, ispod poda ima neka KRTICA (FOTO)

Društvo -

U jednoj grupi za izdavanje stanova na društvenim mrežama pojavio se oglas za stan od 45 kvadrata u Bulevaru Despota Stefana za 300 evra.

- Izdaje se stan 45 kvadrata u Bulevaru Despota Stefana. Obavezan depozit. Stan je blizu autobuske stanice, hale Pionir, Bogoslovije. Kirija 300 evra - piše u objavi uz fotografije stana.

oglas, kirija, stan
foto: Printscreen Facebook

Oglas je pokrenuo lavinu komentara besnih podstanara koji su u potrazi za nekretninom u moru neralnih iznosa kirija za stanove u centru grada, naročito prestonice.

- Izvinite gde kupujete drva za grejanje vidim da ima šporet - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- 300 evra za ovu starudiju.

1 / 7 Foto: Printscreen Facebook

Sudeći po komentarima člavoi grupe su bili zgroženi zbog fotografija stana.

- 300 evra šporet na drva?! Iz kog je veka taj televizor, pod katastrofa... Ovo je neki linoleum koji je bio popularan 1980. godina. Razočaran sam kad vidim koliko ljudi pokušava da profitira od tuđih nevolja. U redu ako je stan okej, ali ovo... Imajte malo pristojnosti ovo mnogi ne bi uzeli za džabe da ne napominjem da im plaćate da tamo žive - pisali su članovi grupe ispod oglasa:

- Pogledajte ove zidove, mogu misliti kakve su tek instalacije. Kakav je pod, neke džombe, mora da ima neka krtica ispod;

- Kredenac, šporet na drva, pločice u kupatilu ispucale. Preteraste sa cenama baš - glasili su neki od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

00:33

Agent za nekretnine pojasnio situaciju podizanja cena: Vlasnici preferiraju Ruse jer oni ne pitaju za cenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track