EVO KAKO JE SRBIN NAPRAVIO ROŠTILJ ZA SITNE PARE! Sve fotografisao i objavio, komentari pljušte: Propadaće ćevapi kroz rupe (FOTO)
Foto: Beta/Milan Obradović

SRBI NEBESKI NAROD

EVO KAKO JE SRBIN NAPRAVIO ROŠTILJ ZA SITNE PARE! Sve fotografisao i objavio, komentari pljušte: Propadaće ćevapi kroz rupe (FOTO)

Društvo -

Roštilj je jedno od omiljenih jela naših građana, a na proleće i tokom leta mnogi preferiraju njegovo spremanje u dvorištu ili negde u prirodi.

Naime, na društvenoj mreži Tviter pojavila se fotografija navodnog roštilja koji je napravljen ni manje ni više nego od bureta.

Roštilj
foto: Profimedia

- Ne trošite novac na kupovinu roštilja, evo kako sam ga ja napravio za sitne pare - piše u objavi ispod koje su se nizali komentari.

- Od plastike - pitala je jedna korisnica dok je drugi, uvideči da je ovo šala dodao:

- Imam i ja drveni šporet i šećerni čamac, moram da slikam, da pokažem, možda kupi neko.

Ipak neki smatraju da ovaj "uređaj" ne može da radi.

- Nema teorije da ti ovo radi. Šipke su pretanke, propadaće ćevapi kroz rupe - stoji u jednom od komentara-

Mnogi su pitali kako će plastika da podnese vatru i toplotu, a da se ne istopi.

- Nisam siguran koliko je zdravo da vam isparenja od plastike kontaminiraju hranu tokom pripreme. Takođe su veoma opasna i kada se direktno udišu. Čisto prijateljski savet - piše u jednom od komentara, dok su neki pitali i da li je to možda jednokratni roštilj.

- Ne znam nisam ga još probao - odgovorio je autor.

Bilo je naravno i duhovitih komentara.

- Tope li se čvarci. Deluje praktično, cena - pitao je jedan korisnik, a autor je u jednom od komentara napisao da se našalio sa Tviterašima.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track