"SVE 3 PREMINULE OSOBE SU ŽENSKOG POLA, NA RADIJU SE, U BOLU, ČUJU UPOZORENJA!" Kurir dobio statistiku od kriminalističke policije
Foto: Kurir televizija

NEMAČKA UZNEMIRENA!

"SVE 3 PREMINULE OSOBE SU ŽENSKOG POLA, NA RADIJU SE, U BOLU, ČUJU UPOZORENJA!" Kurir dobio statistiku od kriminalističke policije

Društvo -

Nemačka je uznemirena zbog opasne droge “Blue Punisher”, vrste ekstazija, od koje je preminulo troje tinedjžera od 13, 15 i 18 godina.

O opasnoj drogi govori čitava Nemačka, a tamo se nalazi i novinar Kurira Saša Dobrijević koji nam donosi najnovije informacije o ovom slučaju.

01:12

SVE 3 PREMINULE OSOBE SU ŽENSKOG POLA, NA RADIJU SE, U BOLU, ČUJU UPOZORENJA! Kurir dobio statistiku od kriminalističke policije

- Neverovatno je to što su preminule osobe ženskog pola, a najgore je što je jedna devojčica preminula nasred parka, tek 20 minuta nakon uzimanja droge. Rekao bih da ovo nije droga, već veliki otrov. Ime je dobila baš zbog svog oblika, nalik liku Marvelovog filma ili stripa, dakle trougao sa mrtvačkom glavom i dugim zubima. Policija je izdala upozorenje, a pogotovo roditeljima. Ovde se, u bolu, na radiju mogu čuti upozorenja - započeo je Dobrijević, pa nastavio:

- Dobio sam izveštaj od Federalne kancelarije kriminalističke policije, koja mi je poslala podatke statistike u Paderbornu. Tamo je zabeleženo 892 krivična dela u oblasti droge, u ovoj oblasti za 2020. godinu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track