ŠOKANTNE REČI SRPSKIH EKSPERATA O VANZEMALJCIMA: Postoji milijardu planeta identičnih kao Zemlja, verujem da nismo sami u svemiru
Foto: Kurir Televizija, Shutterstock

KURIR TV

ŠOKANTNE REČI SRPSKIH EKSPERATA O VANZEMALJCIMA: Postoji milijardu planeta identičnih kao Zemlja, verujem da nismo sami u svemiru

Društvo -

Priča o NLO i mogućem postojanju vanzemaljskih bića izvan planete Zemlje je postala predmet intenzivne pažnje, a nedavne izjave bivšeg oficira Dejvida Gruša uzdrmale su Pentagon i zainteresovale ne samo američki Kongres, već i planetarni auditorijum.

U komisiji Kongresa SAD, pod zakletvom, Gruš je izneo šokantne tvrdnje o pronalasku biologije koja nije ljudska na mestima incidenata s neidentifikovanim letećim objektima (NLO).

On je podelio svoje iskustvo s incidencom blizu Virdžinije 2014. godine, kada je naišao na neidentifikovani tamni objekat s prozirnom kuglom. Gruš je takođe otkrio da su američke vlasti navodno dobile svemirske brodove vanzemaljskog porekla u sklopu tajnog vojnog programa, a zna za još neke tajne programe koji uključuju tehnologiju koja je nadmašila sposobnosti SAD.

U emisiji "Usijanje," Goran Marjanović, samostalni istraživač, Velibor Vukašinović, vojni i probni pilot, poslednji direktor JAT-a, i Ivan Miletić, stručnjak za odbranu i bezbednost, razgovarali su o ovim šokantnim tvrdnjama i večitom pitanju postojanja vanzemaljaca.

02:33

POSTOJI MILIJARDU PLANETA IDENTIČNIH KAO ZEMLJA, NISMO SAMI U SVEMIRU! Šokantne tvrdnje eksperata o postojanju vanzemaljaca

Marjanović je izneo svoje iskustvo i mišljenje o snimcima koje je Gruš predstavio:

- Na osnovu iskustva mogu da kažem da su ovo prilično dobri snimci. Iako znamo i nagledali smo se dosta lažnih snimaka. Po meni su ovo poprilično realni snimci, a inače ja uopšte ne sumnjam u postojanje vanzemaljskih civilizacija. U takvo nešto čak ni nauka nesumnja. Prema naučnim procenama na bazi višegodišnjih osmatranja moćnim teleskopima procenjeno je da u našem kosmosu ima 10 na 22. (to je broj sa 22 nule ) planeta na kojima se može razviti neka forma života, a od toga 1 milijarda objekata ima koji su veoma slični planeti Zemlji. Dakle, veoma su slični po udaljenosti od svoje Zvezde odnosno Sunca, atmosferi i voda je prisutna. Prema tome mnogo je veća verovatnoća da mi nismo sami nego da smo sami u svemiru - rekao je.

Kurir televizija, ž
foto: Kurir televizija

Ivan Miletić je izneo mišljenje o verodostojnosti Grušovih tvrdnji i naglasio da osobe koje su govorile pred Kongresom ne mogu lagati, budući da su se obavezale pod zakletvom:

- Oni ne mogu pred kongresom da lažu imali su zakletvu. Ne mogu da prikazuju video materijal iz kuće, već mora sve da bude provereno jer se ide u zatvor. Nije samo on bio tu, već su bila i druga dvojica gde je jedan bio iz obaveštajne zajednice kako oni kažu - rekao je.

Kurir televizija, ž
foto: Kurir televizija

Velibor Vukašinović je dodao novu dimenziju ovim tvrdnjama, ukazujući na moguće političke svrhe njihovog objavljivanja:

- Ovo će biti u neke druge političke svrhe iskorišćeno i za to se zna. To funkcioniše i za to govore i neki ruski generali u svojim knjigama koji su se baš bavili ovim fenomenom. Ovaj trenutak može biti povezan sa razvojem događaja u Ukrajini koji nije povoljan ni za jednu stranu. Može biti povoljan i zbog afere koja se stvorila oko porodice Bajden. Ovo je pomeranje težišta i ovo su fenomeni za koje se zna. Mi jako dugo znamo za to i ja sam kao pilot to viđao u vazduhu - istakao je..

Kurir televizija, ž
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:26

OVA AMERIČKA GRUPA ZATAŠKAVALA JE SVAKI PAD NLO SVE DO DANAS! Stručnjaci tvrde: Imaju 12 članova, a sada su IZNAD PREDSEDNIKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja