"NADAMO SE DA JE ŽIV, MOŽDA JE SAM NA ULICI...": Porodica i prijatelji već 5 dana tragaju za Dimitrijem, koji je nestao u Berlinu
Foto: Društvene mreže, Shutterstock

potraga i dalje u toku

"NADAMO SE DA JE ŽIV, MOŽDA JE SAM NA ULICI...": Porodica i prijatelji već 5 dana tragaju za Dimitrijem, koji je nestao u Berlinu

Društvo -

Potraga za mladićem (20) iz Kruševca koji je nestao u četvrtak kada je napustio hotel u Berlinu u Nemačkoj, gde je boravio turistički sa prijateljima i dalje je u toku, a mladić još uvek nije pronađen.

Podsetimo, kako je majka ranije rekla za medije njen sin je preko turističke agencije sa prijateljima otišao u Berlin, ali joj je u četvrtak javio da želi da se osami i da će napustiti hotel. Nestalog je poslednji video recepcioner hotela u kom je boravio desetak dana sa prijateljima, kako odlazi u papučama. Naime, nestali je sa sobom poneo pasoš, ali ne i mobilni telefon.

Nestanak mladića iz Kruševca prijavljen je i u Berlinu, gde policija intezivno traga za njim. Takođe, nestanak je prijavljen i Policijskoj stanici u Kruševcu, a putem društvenih mreža širi se apel za pomoć gde se mole svi koji iamju bilo kakvu informaciju vezano za nestanak Ivanovića.

- I dalje nema nikakvog traga od našeg Dimitrija... Svi ga traže, i svu su veoma aktivni i iskreno žele da pomognu, ali njega nema već pet dana - kaže prijateljica porodice za Kurir i dodaje:

- Strašna je činjenica da ne znamo gde je on. Toliko dana je sam, i možda na ulici, a mi ne možemo da mu pomognemo.

Inače, da podsetimo, majka je ranije za medije otkrila i poslednje informacije koje poseduje o svom nestalom sinu.

- Hteo je da se osami i zato je otišao iz hotela. Moja prijateljica je prijavila nestanak u Berlinu, proverili smo i bolnice, nema ga. Poneo je samo pasoš, izašao je u papučama. Telefon je ostavio u hotelu - rekla je tada neutešna žena koja već danima traga za sinom.

Kako su iz porodice ranije rekli, put Nemačke krenuo je i mladićev otac. Svi koji imaju bilo koju informaciju o nestalom mogu pozvati njegovu majku Biljanu na broj telfona 064-561-6500.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track